{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn lieve kleine meisje

Mijn lieve kleine meisje, je bent het mooiste wat mij ooit is overkomen. Vanaf het moment dat ik jou in mijn armen had ben ik betoverd door je.

Afbeelding blog 'Mijn lieve kleine meisje' Achtergrond blur afbeelding

Onze Sofie is al ruim 10 weken bij ons en verrijkt ons leven op manieren die ik zelf nooit voor ogen had. Ze leert mij plekken van mezelf kennen waar ik nog nooit eerder ben geweest. Tijdens mijn zwangerschap fantaseerde ik vaak over het moederschap. Hoe het zou zijn en hoe het mij zou veranderen. Ik kan jullie vertellen dat ik me nog nooit zo onzeker gevoeld hebt. Hoewel ze mij nu al een spiegel voor houd en voor de nodige uitdagingen zorgt, geniet ik intens van Sofie. Ik zou je voor alles in het leven willen beschermen lieve kleine meid en je zo lang mogelijk willen koesteren bij mij.

Maar voor nu.. groei nog maar even

Neem je tijd, veilig en warm

Bescherm ik jou, totdat je mij loslaat.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je