{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn lieve baby beer

De gevoelens die een kind bij een moeder kan los maken, vanaf de bevalling tot nu.

Afbeelding blog 'Mijn lieve baby beer' Achtergrond blur afbeelding

De dag van de bevalling:

Het is de uitgerekende datum 26 juni 2014 de weeën zijn eindelijk begonnen(24 uur eerder waren mijn vliezen al gebroken), ik mocht naar het ziekenhuis de weeën werden ergen, ze waren continu aanwezig, daar was dan eindelijk de persdrang, maar ik moet ze min. een uur op zien te houden(extreem veel respect voor de vrouwen die dat kunnen), toen mocht ik eindelijk persen. Opdat moment werd ik overdonderd door gevoelens van liefde, vreugde, plezier maar ook pijn en verdriet(had geen pijnstilling tijdens de bevalling waarbij bewust voor had gekozen)............. Om 15.39 uur was onze lieve mooi kleine baby beer eindelijk geboren!!!!!

Daar lag onze baby beer, op mijn buik, mijn vriend naast me nog trotser dan een pauw, voor mij was mijn leven compleet!!!!!!!!!!!!!

Ik begreep het nut van het bestaan, waarvoor ik geboren was, niks deed er meer toe.. Mijn leven zou gaan draaien omdat kleine mannetje wat daar op mijn buik lag, zo mooi, zo puur, zo van ons, de liefde van mijn leven!!!! 

Inmiddels ben je alweer 2 maandjes oud, de tijd gaat zo snel maar elke dag doet mijn liefde voor jou laten groeien. Van lachstuipjes naar echt lachen zonder geluid, en nu begin je ook al een klein beetje geluid te produceren bij je lachjes, je gilletjes van plezier maar ook je gilletjes van ongeduld, het is zo heerlijk om je te zien groeien(al gaat het wel veel te snel) en nieuwe dingen zien leren..

Genieten doe ik elke seconde van de dag.. Ik kijk naar je wanneer je slaapt, na het badderen of douchen snuif ik je geur op, ik knuffel je zo vaak als ik kan, ik overlaad je met liefde en met kusjes, elke dag geniet ik van de wandelingen. Die ontzettend mooie lach van je wanneer 's ochtends bij je bedje kom staan, de liefde die je me geeft, je warmte, je stralende oogjes, je mooie kleine handjes.... 

Mijn allerliefste baby beer Liam, jij maakt mama gelukkig, verliefd en geliefd, je laat elke dag voor mama stralen, jij bent mijn zonneschijn(oh cliché), mijn maneschijn.. Jij maakt het leven meer dan waard.. Jij hebt samen met papa mijn hart gestolen.. 

Mama houdt onvoorwaardelijk veel van jou!!!!!!!!!!!!!!!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je