{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn liefste dromer

Afbeelding blog 'Mijn liefste dromer' Achtergrond blur afbeelding

Elke avond voordat ik ga slapen (en soms vaker) kijk ik nog even bij mijn meisje. Even het lakentje/dekentje weer over haar heen trekken, speen van de grond pakken en haar vaak weer recht in bed neer leggen. En elke avond weer voel ik mij weer zo gelukkig, bevoorrecht dat ik/wij zo’n prachtig lief meisje hebben. En dan wil ik haar oppakken en duizend knuffels en kusjes geven. Maar gelukkig kan de verleiding weerstaan om haar daarvoor wakker te maken. 

Mijn liefste, ik hou zo veel van haar. Of eigenlijk wij houden zo veel van haar ♥

Nog meer papa’s en/of mama’s die elke avond voor het slapen gaan hun ‘kroost’ bekijken? Of ben ik de enige die altijd zwijmelt? (:

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je