{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn liefdeslitteken

Afbeelding blog 'Mijn liefdeslitteken'

Steeds meer zie je van die zwangere vrouwen die na hun zwangerschap binnen 2 weken weer terug zijn op hun gewicht of die zo snel mogelijk weer terug willen naar hun gewicht voor de zwangerschap

En dan vraag ik mij af waarom?

Zo belangrijk is dat toch niet..

Waarom moet er zo het nadruk op gelegd worden dat je zo snel mogelijk fit/dun bent na je zwangerschap.. Het is geen wedstrijd!!

Ga genieten van je kleine en geef je lichaam rust.. het heeft soms echt wel anderhalf jaar de tijd nodig om te ontzwangeren..

Ik heb 5 zwangerschappen gehad, waarvan 2 miskramen en 3 keizersnedes..

Hierdoor is mijn lichaam enorm veranderd, maar het is wel het huisje geweest van mijn 3 prachtige kinderen

Ik ben 5 maanden geleden bevallen via een keizersnede van mijn prachtige mannetje.. Ik zie de noodzaak er niet in om te moeten afvallen of dat mijn ‘hangbuikje’ weg moet.. Het is nu nou eenmaal mijn lichaam en die heeft nu de tijd nodig om te herstellen zonder het diëten enzo..

Zoeizo ben ik niet gemaakt om te diëten want ik hou teveel van lekker eten en heb er de discipline niet voor en ik vind het niet nodig.. Sporten ga ik zeker weer doen maar niet om af te vallen maar meer als uitlaatklep..

Ik vind het jammer dat dit zo erg speelt momenteel.. Je wordt er plat mee gegooid op advertenties via Instagram, fb, in de media en ik krijg zelfs mails in mijn mail met advertenties hierover.. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je