{{ message.message }}
{{ button.text }}

mijn leven in het kort

Afbeelding blog 'mijn leven in het kort ' Achtergrond blur afbeelding

Graag vertel ik eens wat meer over mezelf. ik ben een jonge mama van 23 ik ben 3jaar samen met mijn partner. Ik heb ook een heel liefdevolle familie die ik super graag zie. Ik heb mijn zus 2handen op 1buik zijn wij. Mijn ouders zijn mijn steun in alles. 

Hoe mijn leven in elkaar zit, ik heb nooit mogen klagen mijn kindertijd was een tijd met veel vriendjes en zonder zorgen ook had ik een super school tijd. Ik heb het geluk te mogen zeggen dat ik zelf nooit gepest ben geweest op school. Wel heb ik dit van heel dicht moeten mee maken waarover ik nog wel een blog zal maken. 

In mijn tienerjaren hield ik van het uit gaan. Ik was niet veel thuis ook dit samen met mijn zus wij deden zowat alles samen. ook heb ik in mijn tienerjaren mijn vrienden leren kennen en vele geweldige tijden mee beleefd de meeste ken ik nu nog. 

Dus die jaren waren ook onbezorgd en vol plezier. Die moment had ik nooit gedacht om een jonge mama te zijn. Ik was een persoon die niet echt bezig was met het feit of ik ooit kinderen wou of niet.

Tot ik mijn partner leerde kennen, en neen niet via het internet of een datingsite echt via via. We “kende” elkaar eigenlijk al jaren. We hebben elkaar beter leren kennen toen we met de vriendenkring met nieuwjaar een weekend naar de ardennen gingen. Waar we onze klik meteen vonden wat hebben we daar wat afgelachen. 

Paar afspraakjes later mocht ik hem mijn partner noemen. Wij zijn gaan samen wonen. en nu trotse en gelukkige ouders van emma. 

Zo dit is wat in het kort samengevat hoe mijn leven er wat uit ziet in volgende blogs zal ik over wat gebeurtenissen in details gaan. zoals hoe ik het ervaar het jong mama zijn. hoe het was om zwanger te zijn. of hoe het was om je zus gepest te zien worden. en hoe onzeker ik over mezelf ben. 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je