{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn kook uitdaging voor 2015!

Mijn kookuitdaging voor 2015 word er eentje met 100 pastarecepten en 1 moeilijke eter!

Afbeelding blog 'Mijn kook uitdaging voor 2015!'

Zo aan het einde van het jaar ga ik altijd nadenken over het nieuwe jaar dat komt. Nu heb ik besloten om in 2015 eens wat anders te doen dan anders: ik ga een kook uitdaging aan!

Mijn kookuitdaging voor 2015 is er eentje waar ik super veel zin in heb maar stiekem ook een beetje tegenop zie aangezien ik een moeilijke eter heb en dat dus nog een uitdaging gaat worden. Ik ga het kookboek; Gino's pasta van Gino D'acampo in 2015 helemaal door en elk recept eruit maken. 

In het boek staan 100 pastarecepten.. Dat lijkt op zich geen uitdaging (iedereen maakt pasta denk ik) maar bij de meeste van de recepten moet je de paste zelf maken (iets dat ik nog nooit gedaan heb) en er staan een aantal recepten in met dingen die ik nog nooit gegeten heb of klaargemaakt heb. Maar, we gaan er voor!!

365 dagen, 100 pastarecepten en 1 moeilijke eter..... Bring it on! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je