{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn handen vol

Druk druk..

Afbeelding blog 'Mijn handen vol ' Achtergrond blur afbeelding

Handen vol...🖐🏼

De kat heeft honger, de afwas staat er nog. Oh ja en de kattenbak moet nog schoon gemaakt worden. Naleya Noë heeft een nieuwe luier nodig en ze heeft ook honger. En die vervelende tandjes, ze heeft last .. De was is klaar, en om 15.00 heb ik een mopperde maag, die nog niks binnen heeft gekregen. De nacht was ook niet de fijste. Niet alleen willen liggen, draaien naar de buik dat is leuk, terug draaien dat lukt niet .. dan mama maar wakker maken, 1 keer is leuk, 6 keer iets minder. Hele nacht wakker, Eigenzinnig en Onrustig.. 

Deze dagen zitten er ook tussen, En waarom zou ik jullie voor de gek houden? Ik ben eerlijk, dat ik soms even aan het einde van mijn kracht bent, omdat ik ook gewoon menselijk ben. Net als jullie allemaal.

Elke fase, elke taak, elke tand passeert. Hou vol! 🤍

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je