{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn haar..

Afbeelding blog 'Mijn haar..' Achtergrond blur afbeelding

Het is nu zondag, donderdag heb ik de kuur gehad.

Gisteren had ik dus weer koorts maar deze keer het ziekenhuis niet gebeld.

Vandaag voelde ik me redelijk goed, extreem moe en gekke steken in mijn buik tot ik onder de douche ging, bij het uithalen van mijn elastiekje kwam er heel wat haar mee, ik ging met mijn vingers door het haar en trok heel wat plukken eruit. Ik stapte huilend onder de douche, ik voelde de plukken langs mijn lichaam vallen.

Shampoo erin en een beetje kammen met mijn vingers. Het is erger dan ik gedacht had. Ik zat op mijn knieën onder de straal en kon niet stoppen met huilen. Ik besloot om geen cremespoeling erin te doen en ik zette de douche uit. Inmiddels had mijn man mijn gehuil gehoord en kwam bij mij. Probeert mij gerust te stellen dat het wel meevalt maar dat was niet zo. Ik denk dat ik de helft van mijn haar eruit getrokken heb.

Ik heb het nu in een knotje en durf er niet aan te zitten, moet constant huilen en ik zie het allemaal even niet meer zitten.

Het is 1 grote nachtmerrie.

Mijn mooie bos haar, wat heb ik je soms vervloekt maar het was prachtig.

Alles waar ik angstig voor was bij deze kuur komt uit. Ik heb even geen positiviteit, zit in de put en stoot mensen van mij af, uit zelfbescherming of schaamte..

Om 17:00 kreeg ik weer hoge koorts, 39,8° Ik weet niet of ik hiermee door wil gaan..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je