{{ message.message }}
{{ button.text }}

mijn goede voornemens 2016

Mijn goede voornemens 2016 ...... een start om te genieten, zonder schuldgevoel.

Afbeelding blog 'mijn goede voornemens 2016'

Elk jaar weer opnieuw, dit jaar ga ik afvallen en dan zit je nieuwjaarsdag met een schuldgevoel dat je toch weer die oliebol hebt gegeten of toch een handvol chips. Dit jaar niet. Dit jaar gaan we genieten, ik wil mijn kookhobby  weer oppakken. Afgelopen jaar is vastgesteld dat ik mogelijk glutenallergie heb. Dit maakt eten en vooral uiteten niet makkelijker. Iedereen vraagt zal wel lastig zijn he?? Nee, als je vers kookt en creatief bent niet. Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en nieuwe dingen uit te proberen. Vooral nu we een zoontje hebben vind ik vers erg belangrijk. Dus op een gezond en vers 2016

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je