{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn gevecht met mijn flubberbuikje.

Mijn strijd met de kilo's & fastfood . Ik ben heel dankbaar voor mijn kleine maar toch heeft het wel wat negatiefs meegenomen.. Mijn buikje

Afbeelding blog 'Mijn gevecht met mijn flubberbuikje.' Achtergrond blur afbeelding

22 jaar oud , ongeveer ( 60kg, heb lang niet op de weegschaal gestaan) 1,57m. Dus volgens mijn BMI zit ik wel goed. Maar die weet niet dat ik een kind heb gehad en mijn buikje nog steeds niet strak is! Ja! Voordat ik Fian kreeg was ik een tiener met een niet al te strakke lijf maar ik mocht er wel wezen. Nu ben ik een "tiener" met een 2-jarige en een flubberbuikje al zeg ik het zelf.

Dus ik heb via vakantieveilingen een programma gekocht die 30dagen duurt en je garandeert van een slanker lijf. Het valt te proberen..

Ik heb het een paar dagen uitgesteld maar vandaag , maandag 5 oktober 2015 ga ik de strijd aan met mijn buikje.

Nou DAG 1 Beginnen met een glas lauw water met citroen.. BAH ik moest bijna kokhalzen.. Wat daarbij hoort is 200gr kwark , 1el havervlokken,1 el noten en 1 el bosbessen . Hoe graag ik ook wil afvallen ik lust al deze dingen niet! Dus je snapt wel dat ik alleen water heb gedronken met citroensap.. Nou even positief blijven wijfie, ( ik pep mezelf op) dan maar de oefeningen doen. Daar begin ik dan met squad sprongen, 1,2,3 en dan daar komt Fian aan renne om mee te doen. Geen gezicht maar ik kan het waarderen want hij motiveerd mij. Na 10 sprongen neem ik even rust . Mamaaa nog een keer. Okay fian omdat jij het zegt. Nou dat waren 30 sprongen en hijgend ga ik zitten. Ik moet nog de lunch en het avondeten overleven maar ik wil nu al opgeven. God sta mij bij in deze strijd met mijn buikje.

Groetjes mama van fian!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je