Snap
  • Mama
  • Gezond

Mijn gevecht met mijn flubberbuikje.

Mijn strijd met de kilo's & fastfood . Ik ben heel dankbaar voor mijn kleine maar toch heeft het wel wat negatiefs meegenomen.. Mijn buikje

22 jaar oud , ongeveer ( 60kg, heb lang niet op de weegschaal gestaan) 1,57m. Dus volgens mijn BMI zit ik wel goed. Maar die weet niet dat ik een kind heb gehad en mijn buikje nog steeds niet strak is! Ja! Voordat ik Fian kreeg was ik een tiener met een niet al te strakke lijf maar ik mocht er wel wezen. Nu ben ik een "tiener" met een 2-jarige en een flubberbuikje al zeg ik het zelf.

Dus ik heb via vakantieveilingen een programma gekocht die 30dagen duurt en je garandeert van een slanker lijf. Het valt te proberen..

Ik heb het een paar dagen uitgesteld maar vandaag , maandag 5 oktober 2015 ga ik de strijd aan met mijn buikje.

Nou DAG 1 Beginnen met een glas lauw water met citroen.. BAH ik moest bijna kokhalzen.. Wat daarbij hoort is 200gr kwark , 1el havervlokken,1 el noten en 1 el bosbessen . Hoe graag ik ook wil afvallen ik lust al deze dingen niet! Dus je snapt wel dat ik alleen water heb gedronken met citroensap.. Nou even positief blijven wijfie, ( ik pep mezelf op) dan maar de oefeningen doen. Daar begin ik dan met squad sprongen, 1,2,3 en dan daar komt Fian aan renne om mee te doen. Geen gezicht maar ik kan het waarderen want hij motiveerd mij. Na 10 sprongen neem ik even rust . Mamaaa nog een keer. Okay fian omdat jij het zegt. Nou dat waren 30 sprongen en hijgend ga ik zitten. Ik moet nog de lunch en het avondeten overleven maar ik wil nu al opgeven. God sta mij bij in deze strijd met mijn buikje.

Groetjes mama van fian!

8 jaar geleden

Nee ik wil ook wel een paar kilo's afvallen! maar mijn buikje mag minder . en dan zal ik aan de slag gaan met mijn buikspieren! Maar dankjewel voor de tip!

8 jaar geleden

Ik herken het. Ik was 17 toen ik zwanger raakte. Ik voelde me geweldig in het lichaam dat ik toen had. Nu ben ik 20 en lijkt het alsof alles in mijn buik en heupen zakt. Mijn buik is een en al flubber hihi. Alleen helaas nog niet echt de motivatie kunnen vinden. Ik moet je wel vertellen dat dit misschien niet de oplossing is voor je buik. Het beste wat je kan doen zijn buikspier oefeningen, want het buikje komt niet door eten. Zoek een kort programma op internet voor je buikspieren (zijn gratis) en ga daar mee aan de slag. Op die manier word je buik weer strakker. Je kan wel meer afvallen maar als je niks met je buikspieren doet, zal je buik altijd los blijven. Veel succes en ik hoop dat je wat aan mijn tip hebt! You can do it ;)

8 jaar geleden

Ik wens jou ook heel veel suc6!

8 jaar geleden

Succes. Ik doe mee. Alleen eet ik minder koolhydraten en doe ik via pinterest verschillende work outs. Idd t is t flubberbuikje. ...