{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn geluk in 2015, zwanger en bevallen!

Mijn geluk in 2015, mijn eigen geluk en dat van mijn zus in de vorm van 2zwangerschappen en geboortes.

Afbeelding blog 'Mijn geluk in 2015, zwanger en bevallen!' Achtergrond blur afbeelding

Ik begin 2015 2maanden zwanger. Super blij en verrast door de snelle zwangerschap. Ervan uit gegaan dat het mogelijk wel een jaar kon gaan duren,maar super blij dat ik al binnen 3maanden zwanger was. \de ergste misselijkheid is begin 2015 over en verder heb ik de gehele zwangerschap eigenlijk geen kwaaltjes gehad. En ik maar super blij en trots op mijn steeds weer groeiende buik.

Bij 20weken bleek ik zwanger te zijn van een meisje. Ondanks dat ik er van tevoren geen idee over had viel alles op z;n plek toen we te horen kregen dat het een meisje werd!! En daarnaast de eerste achter klein dochter voor mijn opa, na 4 achter klein zonen!!

Mijn collega's zijn al die tijd super lief voor mij geweest en hebben er continu voor gezorgd dat ik het lekker rustig aan kon doen. Dus ook zonder problemen doorgewerkt tot aan mijn verlof. En daarna nog ff lekker de tijd gekregen om mijn huis nog ff goed aan te pakken zodat alles lekker schoon was voor de tijd dat ik daar toch echt minder tijd voor ging krijgen. Ook nog een mooie knuffel gehaakt voor mijn dochter. En dit nog eens over gedaan voor mijn neefje omdat die hem zo lief vond. Toen hij de knuffel zag pakte huis em op en gaf deze een kusje tussen de ogen en een dikke knuffel. Naar mijn zus haar zeggen de eerste keer dat hij zo reageerde op een knuffel.

Een paar dagen na de uitgerekende dag begon het dan... De bevalling. We hebben lang in spanning gezeten maar na anderhalve dag, zeer vermoeid mijn dochter in mijn armen kunnen sluiten. Je zou zeggen heel vervelend zo lang, maar ik heb er niets onder geleden.

En nu 5maanden later, is ook mijn zus bevallen van een gezonde zoon. Wat een verschil met mijn stiekem al grote meisje!!

En ikzelf al weer gestopt met de pil... 2015 zit er nog niet op dus wie weet...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je