{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn geheim: Omer [1]

Afbeelding blog 'Mijn geheim: Omer [1]' Achtergrond blur afbeelding

Ik werk al jaren bij een grote zorgverzekeraar en onlangs ben ik overgeplaatst naar een andere afdeling. Ook daar weer leuke collega’s en werkzaamheden. Ik heb vrij intensief contact met klanten en onder die klanten bevindt zich Omer, financiële man van een zorginstelling. Ons contact is altijd informeel en heel af toe grappen en grollen we wat over en weer.
Na weer wat heen en weer gemail stond daar ineens zijn telefoonnummer in beeld. Ik wist direct wat ik daarmee wilde doen, mar ik wist niet of ik het zou durven.

Die avond kreeg ik een appje. Van Omer. Zonder dat ik erover nadacht appte ik terug en gingen we verder waar we op de mail waren gebleven. We hadden diverse raakvlakken waaronder voetbal en BMW’s. Heel af toe maakten we pikante opmerkingen maar die lachten we weg. We wisten van elkaar dat we getrouwd zijn en kinderen hebben.
Ik vertelde Tom over Omer en hij vond het alleen maar leuk dat we zo’n leuk contact hadden. Omer vertelde dat hij zijn vrouw ook over mij had verteld en ook zij vond het allemaal prima.

Langzaam groeiden we naar elkaar toe en ik zag Omer veranderen in mijn beste vriend, ook al hadden we elkaar nog nooit in het echt ontmoet. Het kwam totaal niet in mij op om iets anders dan dat voor hem te voelen en volgens mij dacht Omer er hetzelfde over. Omer is van Turkse afkomst en totaal niet mijn type. Ook ging ik ervan uit dat ik zijn type niet was. Wel wilden we elkaar zien, maar door overvolle agenda’s en sociale levens ging dat niet zo makkelijk. Tom stelde voor om er een soort double date van te maken maar dat zag ik eerlijk gezegd niet zitten. Tom begreep het helemaal en zei dat hij de kinderen wel van de opvang zou halen. Ik hoefde mij niet te haasten.

Omer en ik spraken af dat we een middag vrij zouden nemen zodat we uitgebreid konden lunchen in de stad. Ik voelde die ochtend een gezonde spanning en ik deed er iets langer dan gebruikelijk over om mij aan te kleden.
De tijd kroop voorbij en toen het eindelijk 12.00 uur was wist ik niet hoe snel ik de computer moest afsluiten.

In de parkeergarage ging het vreselijk mis. Zodra we elkaar zagen begonnen we te zoenen en het liefst wilde ik de kleren van zijn lijf rukken. We besloten het restaurant over te slaan en ik ging met hem mee naar zijn huis.
Heel ontspannen hing hij zijn jas op en ging op zijn gemak een ei bakken. Ik was stomverbaasd, ik dacht dat we dampende seks zouden hebben...
We praatten, zoenden en praatten nog meer. Ineens voelde ik mijn lijf tintelen en was er een kudde vlinders uitgevlogen; ik voelde wat ik jaren geleden voor Tom voelde en wat al een poosje was uitgeblust. Ik vertelde het aan Omer en hij keek mij blij aan want hij voelde hetzelfde.
Wel vonden we dat we het aan onze partners moesten vertellen en ik nam mij voor om het diezelfde avond te doen.

Tom en ik hadden elke dag ons ‘bijpraat-momentje’. Zodra de kinderen op bed liggen gingen we met koffie op de bank en bespraken we onze dag.
Ik ging op de bank zitten en haalde diep adem, maar ik kreeg geen enkel woord over mijn lippen...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je