{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn ervaring met een ouder/kind reading & healing

Afbeelding blog 'Mijn ervaring met een ouder/kind reading & healing ' Achtergrond blur afbeelding

Onlangs mocht ik bij Jolanthe van @mijnbewustzijn een moeder en kind reading/healing ondergaan. Ik vond dit mega spannend en ik deel mijn ervaring graag met jullie.

Jolanthe maakt tijdens de reading contact met mijn energie en legde uit dat zij geen gedachtes kan lezen of toekomsten kan voorspellen, maar dat datgene wat resoneert bij zowel haar als mij in een bepaald gevoel naar voren komt en zij voelt dit dan in haar lichaam en ziet soms hier ook plaatjes bij. Mega interessant!

En de dingen die ik te horen kreeg waren spot on. Zo zijn er onderwerpen uit mijn jeugd aan bod gekomen en bepaalde overtuigingen die zo in mij als persoon verweven zijn. Ook deed zij aan het healen van bepaalde plekken in mijn lichaam waar ik spanning voelde als ik aan een trauma dacht. Het mooie was dat zij mij dan in rust liet voelen en vertellen waar ik last had in mijn lijf en Jolanthe voelde dan op hetzelfde moment in haar lijf precies waar de spanning bij mij zat en haalde deze pijn door het healen weer weg. Het is echt een hele bijzondere ervaring om dit te voelen.

Verder heeft zij (met mijn toestemming) ook een stukje ingezoomd op de energie van Isaï en waar ik bij hem nog wat aandacht mag hebben. Zo kwam er naar voren dat ik nog vaker dingen moet uitleggen door ze te benoemen. Ik ben bijvoorbeeld als ik verdrietig ben of als er iets speelt, geneigd om mijn ‘masker’ op te zetten en te doen alsof er niks aan de hand is, terwijl Isaï een heel gevoelig kind is dat alles aanvoelt. Verder kreeg ik oliën speciaal afgestemd op wat Isaï en ik nodig hebben. Eentje voor zelfvertrouwen en eentje voor ontspanning. Ik zal over een tijdje graag laten weten wat ik er van vind!

Tijdens de reading voelde ik mij af en toe emotioneel en had ik het idee dat ik na de reading flink zou huilen vanwege het opgestapelde nog zeer dat er nu door er aandacht aan te geven er uit kwam.

Het was een beetje een gekke avond want de reading was nog niet afgesloten en er klonken wat flinke knallen. Toen ik later uit het raam keek was de soort van ‘zen’ modus waar ik door de reading in zat flink verstoord doordat er ME en politie voor de deur stond ivm de rellen die inmiddels waren uitgebroken in de stad.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je