Snap
  • Mama
  • Voeding

Mijn ervaring met de AllerhandeBox

Supernieuwsgierig was ik naar de AllerhandeBox. Wil jij weten wat ik ervan vond? Lees hier mijn eerste ervaring met de AllerhandeBox.

Met 3 kids hebben wij een druk gezinsleven. We proberen dan ook zoveel mogelijk tijd te besparen. Zo bestellen wij al onze boodschappen online bij AlbertHeijn. Daarnaast gebruiken wij al jaren HelloFresh, een ideale combinatie. Super nieuwsgierig werd ik dan ook toen AlbertHeijn onlangs hun AllerhandeBox lanceerden. Ik heb hem direct besteld. Ontdek hier mijn ervaring met de Allerhandebox.

Bestellen:

- De Allerhandebox heeft een levertijd van 4 dagen. Het is dus even vooraf goed bedenken wanneer je je weekboodschappen bestelt en wanneer je alles binnen hebt. Ik bestelde meestal korter van tevoren, dus ik moet nu 2 dagen eerder nadenken over de rest van mijn boodschappen. Voor mij geen probleem, daar mijn weekboodschappen over het algemeen veelal hetzelfde zijn. Een voordeel is natuurlijk dat je zelf flexibel een bezorg moment kunt uitkiezen.

- Een ander voordeel is natuurlijk dat je super veel tijd bespaart met nadenken wat je wilt gaan eten. Hup in je mandje en klaar! Handig is ook dat je wel even kunt kijken welke gerechten er in de AllerhandeBox zitten, leuker is juist om hier niet naar te kijken en je te laten verrassen.

Prijs:

- De AllerhandeBox is relatief goedkoop. Daarbij hoef je geen bezorgkosten te betalen. Ik vind het ook een fijn idee dat je geen abonnement aangaat. Je koopt hem, of je koopt hem niet. Lekker flexibel.

- Het schijnt zo te zijn dat wanneer je de afzonderlijke producten zelf fysiek zou kopen bij AlbertHeijn, dat je goedkoper uit bent. Als je het mij vraagt, vind ik dit geen vergelijk, want in weze koop je ook gemak en bespaar je tijd.

Ontvangst

- Zoals ik gewend ben van de AlbertHeijn, werd mijn bestelling keurig op de afgesproken tijd afgeleverd. Vooral de kids waren nieuwsgierig wat er in de box te vinden zou zijn.

- Sympathiek is de welkomstbrief. Het receptenboekje is overzichtelijk.

- Grappig onderin de doos een brief voor de volgende keer. Kortom het uitpakken van de AllerhandeBox is echt een feestje.

Ingrediënten

De ingrediënten zien er allemaal vers uit. Anders dan ik gewend ben, zitten er wel al producten in die zijn voorgesneden, zoals broccoli roosjes. Ook opvallend zijn de toevoegingen van wat “zakjes” zoals kant-en-klare pindasaus en een kruidenmix voor de wraps. Goed ook te weten is dat de AllerhandeBox niet volledig biologisch is.

Aan de slag

- Super nieuwsgierig was ik naar het koken van de gerechten. Wat mij direct opviel was de korte tijd die je kwijt bent met koken. De recepten zijn supersnel klaar!!! En dat vind ik echt een geweldig pluspunt. Waar ik gewend ben om echt ruim 30 minuten bezig te zijn, ben ik nu tussen 15 en 20 minuten bezig. Wauw, dat is dus echt een voordeel.

- De andere kant is dat de maaltijden niet super spannend zijn op culinair vlak. Maar waarschijnlijk is het hierdoor dat onze kinderen de AllerhandeBox super lekker vonden. (Oke, met uitzondering van de broccolistamppot met … geitenkaas ;) )In totaal heb ik 3 gerechten gemaakt. Alle drie met voldoende groenten, wat ik heel belangrijk vind. Ik heb mij niet echt verdiept in het aantal calorieën van de box, maar ik verwacht dat dit bij benadering gemiddeld is of wellicht net iets hierboven.

Ervaring met Allerhandbox - eindconclusie:

Ik vind het een geweldige uitkomst dat ik mijn weekboodschappen met 1 klik op de knop kan aanvullen met 3 gezonde maaltijden voor het hele gezin. Dat hiermee ook de bezorgkosten wegvallen vind ik super. Maar waar ik echt heel enthousiast van wordt, is de korte bereidingstijd, pfff dat scheelt even zeg!!! Kortom, ik ben fan. De Allerhandebox gaat bij mij geregeld in mijn mandje!

Heb jij de Allerhandebox al uigeprobeerd? En wat zijn jouw ervaringen met de Allerhandebox?

8 jaar geleden

Bedankt voor je reactie en tip ;) ik ga hem deze week uitproberen.

8 jaar geleden

Leuk zeg! Ik wil 'm ook graag proberen

8 jaar geleden

Hi MelMel, Je hoeft geen minimum bedrag van 70 euro aan boodschappen te bestellen, wanneer je de AllerhandBox besteld. Ook is de box voor 2 personen geschikt voor 2 personen en een kind! :-)

8 jaar geleden

Als ik het zo lees en zie lijkt het me dan toch iets anders dan de hello fresh box , bij Hf heb ik nog nooit pakjes of zakjes gehad altijd alles vers, maar hierin lijkt meer biologisch in te zitten .... Mijn kinderen zijn niet altijd dol op de gerechten van Hf , ik denk hem toch eens te gaan proberen.... Bedankt voor het delen van jullie ervaring :) Is het trouwens wel zo dat je naast de box toch nog aan €70 boodschappen moet bestellen of telt hij deze bij de minimum prijs op? En bij Hf heb ik voldoende aan een box voor 3 pers met ons vieren (4 pers was echt veel te veel) denk he dat dat bij de allerhande ook zo zal zijn of is het minder?