{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn eigen wist je datjes..

Wat leuk al die weetjes over iedereen.. ik kan natuurlijk niet achterblijven! Wist je dat met foto's:)

Afbeelding blog 'Mijn eigen wist je datjes..' Achtergrond blur afbeelding

Wist je dat…

1 Wij dik 10 jaar getrouwd zijn, en ik nu al aan het ‘hinten’ ben voor een groot feest over 2,5 jaar.. Ik heb het feestje al gepland!

rogier martine 5.jpg

2 Onze oudste dochter zich melde toen ik 17 was. Nee, dat was niet gepland. Ja, ze was wel welkom. Nee, het gaat er in het echt heel anders aan toe dan in Teen Moms van MTV. Ja, mijn andere kinderen zijn ook van dezelfde man.

3 Ik de kinderen  -niet materialistisch- probeer op te voeden en zelf wel van alles wil.. kortom good luck to me..

2015-03-30 17.51.26_resized.jpg

4 zingen en dansen, en hoe gekker hoe beter heel normaal is hier.. Het is net of we niet houden van stilte. Er staat altijd muziek aan.Ik hoor de kinderen regelmatig zingend rondlopen en spelen en zelfs opruimen lukt beter als dat dansend gebeurd.

20130923_201102.jpgIMG_20140512_160313.jpgIMG_20141210_100051.jpg

5 Dit ons derde huis is, we steeds precies na vijf jaar verhuisd zijn.. Zal mij benieuwen of dat een patroon heeft..? Klinkt wel leuk!

6 Wij van spontane acties houden, niet veel plannen en toch onze kinderen met regelmaat kunnen opvoeden. Ik heb zelf ook geen idee hoe.. maar het werkt prima!

7 Ik uit een multicultureel gezin kom. Een broertje uit Sri Lanka, een zusje uit Afrika. Mijn zus lijkt op mijn Hollandse vader en ik op mijn moeder met Indisch bloed. Inderdaad.. allemaal look a likes ;)

IMG-20150606-WA0017.jpg

8 Ik altijd riep dat ik het anders zou doen dan mijn ouders! Dat ik mijn ouders steeds vaker zie lachen als ze me toch hetzelfde horen roepen dat ze vroeger tegen mij deden.

9 Ik mijn kinderen veel te veel verwen door alles voor ze te doen. (Ik kan het zoveel sneller!) Ik dat nu begin te merken door de het protesteren van de oudsten als ze wel eens wat moeten doen.. (oeps!)

10. Ik mezelf nooit als moedertje heb gezien en het nu heel saai vind als het stil is in huis. Ik om die reden mijn zoontje van twee nog niet heb opgegeven voor de peuterspeelzaal. Ondanks dat ik graag aan het werk ben. (nog liever een goede carriere zou willen) Ik het heerlijk vind thuis met mijn ondeugende kinderen en de chaos die ze met zich meebrengen. Niks fijner dan dat ik aan het koken ben oid. en uitkijk over mijn kinderen. Één staat voor de tv te dansen, de ander leest (heel) hardop een boekje voor aan haar knuffels en nog een ander schiet me met de voetbal om mijn oren. Straks nog een baby er tussen door.. nooit verwacht, maar ik hou van het gezinsleven! Wel op mijn eigen manier natuurlijk!

gezin 1.jpg

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je