{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn eigen rijkdom..

Wij zijn niet rijk, absoluut niet. Maar we hebben het ook niet krap. En het allerbelangrijkst...

Afbeelding blog 'Mijn eigen rijkdom..' Achtergrond blur afbeelding

Wij zijn heel erg gelukkig en hebben ons eigen rijkdom, wat niet uit te drukken is in geld. 

Door alle media rondom SR2014 sta je weer even stil bij wat je eigenlijk allemaal hebt in je leven. En ook hoe goed je het eigenlijk hebt. Ik ben dan wel niet rijk, heb soms een stukje maand over op mijn bankrekening, maar ik kan niet zeggen dat ik het slecht heb. Ik ben rijk op een andere manier. Rijk in geluk, rijk in mijn gezin, rijk in de liefde. 

Mijn rijkdom

- Mijn allerliefste dochter Quinn van nu 7,5 maand oud is natuurlijk mijn grootste rijkdom geworden. Wat bijzonder om zo'n wezentje te zien opgroeien. Een wezentje wat van ons samen is en wij onze dochter mogen noemen. Dankzij lieve Quinn kan ik nu zeggen dat wij een gezinnetje zijn. 

- Mijn lieve vriend. We zijn nu alweer 5 jaar samen en hebben het nog steeds heel goed samen. Wat begon als een prille verliefdheid is uitgemond in een relatie met wederzijds vertrouwen en je volledig kunnen overgeven aan elkaar. Wij zijn samen een team. Wij kunnen alles aan elkaar kwijt. Wij hebben zelfs nooit ruzie. Gek? Misschien wel.. maar zodra één van ons in 'schreeuwen uitbarst' moet de ander hier erg om lachen. Dit resulteert erin dat we er uiteindelijk samen om moeten lachen en bedenken dat de 'ruzie' nergens om gaat. 

- Onze lieve familie. We hebben een grote familie. Als we alle broers/zussen/opa's/oma's en aanhang meetellen komen we met gemak aan de 25 personen. Soms erg druk, maar vooral ook heel gezellig. En heel prettig dat je voor elkaar klaar kunt staan. 

- Een start in een nieuw huis. We hebben ons eerste koophuis mogen kopen. Hij moet nog gebouwd worden, maar het lijkt me zo mooi om ons leventje daar verder op te bouwen. 

- Lieve vrienden en collega's. Ik heb een groot netwerk om me heen. Ik heb goede vrienden, kennissen, collega's. Van alles wat en alles klopt. Ik ben blij met hun allemaal! 

- Natuurlijk ook niet te vergeten; ons lieve hondje. Ook al vervloek ik hem soms. Hij maakt wel ons gezinnetje compleet. Hij is enthousiast en zo ontzettend lief  voor Quinn. Lief beestje!

Kortom, we hebben een gelukkig leven. Ik heb het getroffen dat ik in een land als Nederland geboren ben. Dat ik mag leven onder goede omstandigheden. Dat hier geen oorlog of andere conflicten zijn. Dat ik een fijn leven heb, zonder me onveilig te voelen. Ik waardeer dit erg en kan dus niet anders zeggen: Ik ben echt wel rijk!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je