{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn eerste Moederdag

Mijn eerste Moederdag en hoe ik ervoor ga zorgen dat deze perfect verloopt.........fingers crossed!

Afbeelding blog 'Mijn eerste Moederdag'

Mijn eerste Moederdag

11 mei 2014 dan is het toch echt zo ver. Mijn eerste echte Moederdag! Vorig jaar liep ik nog rond met een dikke toeter en hoopte ik heel hard op een ontbijtje op bed en een leuk cadeautje van mijn lief…….Helaas had mijn lief niet in de gaten dat je als bijna mama, ook best recht hebt op een ‘bijna-moederdag’.
Misschien had ik hem een ‘niet-zo-stille hint’ moeten geven. Iets wat ik dit jaar zeker ga doen.

Sterker nog, ik heb de hele dag uit uitgedacht. Want er is als moeder maar één dag in het jaar dat je het er eens goed van kunt nemen, toch?

Ik zal jullie meenemen in mijn ideale Moederdag en ook hoe je de succeskansen op een leuk cadeautje kunt vergroten.

Mijn ideale dag ziet er als volgt uit:

1. Uitslapen

En dan bedoel ik niet een gat in de dag slapen, maar gewoon lekker blijven liggen tot een uurtje of 9, anders vind ik het toch weer zonde van de dag.
en als ik me dan lekker heb uitgerekt ben ik helemaal klaar voor mijn………

2. Ontbijtje op bed

Met een, door mijn vriend, zelfgemaakt smoothie. Het liefst met aardbeien en mango, een croissantje, een broodje èn natuurlijk een heerlijk bakkie koffie!
Ik zal zelf wel de boodschappen doen, want een fijne Moederdag moet je goed plannen.

3. Een zelfgemaakt knutselcadeau

Dat mijn kleine spruitje het helemaal zelf maakt, dat zit er nog niet in met 10 maanden. Alhoewel ik af en toe verbaasd ben wat zo’n klein meisje kan produceren.
Maar misschien kan papa haar handje in de verf dopen (geen meubellak schat!) en een mooie afdruk maken op een vel papier.

4. Een cadeautje van mijn lief

Stiekem hoop ik ook wel op een leuk cadeautjes van mijn vriend, als blijk van waardering (en omdat ik ook gewoon graag cadeautjes krijg).
En, even voor de goede orde, ik zit dus niet te wachten op een strijkijzer of ander huishoudelijk apparaat waar ik liever niet mee gezien wordt.

Daarom heb een Moederdag verlanglijstje gemaakt met spulletjes waar ik heel blij van wordt. Uiteraard is dit een hele uitgebreide lijst (het is cadeau inspiratie, ik hoef echt niet alles te hebben…..alhoewel ;-P ).

Door een online verlanglijstje te maken en het te delen met mijn vriend, vergroot ik mijn kansen op een cadeautje enorm. Hij hoeft nu alleen zelf wat leuks uit te kiezen. En met één druk op de knop kan hij het direct online aanschaffen! Dit scheelt hem enorm veel kopzorgen en stress.
Ik ben ervan overtuigd dat mannen vaak niets kopen voor hun vriendin of vrouw omdat ze simpelweg niet weten wàt ze moeten kopen. Daarom ben ik er een groot voorstander van om ze een beetje op weg te helpen ;-)

En uiteraard mag hij voor 15 juni een Vaderdag verlanglijstje maken, graag zelfs! Want ik vind het ook wel eens lastig om iets voor hem uit te zoeken.

5. Zon

Ja, ja, als ik dan toch mijn ideale dag mag beschrijven. Dan trek ik wat luchtigs aan na mijn heerlijke ontbijt op bed. En dan loop ik de tuin in om neer te strijken op een lekkere stretcher of hangmat. Want op Moederdag heb je vrij: Geen flesjes, luiers, afwas, was of andere zaken. Weet je wat, ik zet gewoon ook lekker mijn telefoon uit op 11 mei. Maar eerst natuurlijk even mijn eigen moeder bellen. Of misschien gaan we wel langs einde van de middag, om daar een hapje te eten.
Mijn moeder heeft tenslotte ook Moederdag.

Eigenlijk zouden Opa’s en Oma’s een eigen dag in het jaar moeten hebben, waarop ze eens in de watten worden gelegd. Dat kan ik beter combineren met mijn eigen dagje niks! Of bestaat er al zoiets al Grootouderdag?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je