{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn "eerste" mamadag

Moederdag de dag om noeders eens extra in het zonnetje te zetten! Hoe verliep jouw mamadag? De mijne ging zo.....

Afbeelding blog 'Mijn "eerste" mamadag' Achtergrond blur afbeelding

Moederdag word bij ons een beetje verspreid gevierd....

Zaterdag:

Toen gingen we naar mijn moeder voor moederdag, dat was de dag waarop iedereen van ons gezin kon hihi... mijn moeder wil nooit iets hebben en elk jaar krijg je het zelfde te horen ( ook met verjaardagen of andere feestdagen) ik wil alleen maar dat iedereen gezellig komt! Super lief en schattig maarja soms wel vervelend want je weet nooit wat je voor haar kan kopen.... 

Nu was ons budget best wel krap maar we wilde toch wat geven dus het werd een plantje ( daar kun je bijna niet verkeerd mee doen ) ook voor mijn zus en schoonzus iets kleins namelijk chocolade  ( daar kun je ook bijna nooit verkeerd mee doen hihi) dat zijn ook 2 super moeders en die verdienen ook gewoon iets vind ik !

Het was een super gezellige middag lekker kunnen bij kletsen en ook kunnen genieten van mijn lieve neefjes en nichtje die zijn zoooo super schattig saampjes!

Zondag: 

Mijn vriend had een ontbijtje klaar gemaakt en voor het eerst in zijn leven een eitje gekookt! Ook ik kreeg een plantje hihi en heeeeeeel veel knuffels van mijn prulleke! Mijn vriend is afgelopen week geopereerd en kan dus bijna niet uit de weg en vond het toch heel lief van hem dat hij mijn ontbijt heeft gemaakt! ( moest wel van hem de avond ervoor al alles klaar zetten want hij kan nu niet bukken dus ik wist al dat ik croissantjes zou eten mmmmmm)

In de middag zou mijn schoonmoeder een bakkie komen doen maar die belde 30 minuten van te voren af....  ze voelde zich niet zo lekker dus ze kwam niet ( waarschijnlijk vanwege de stress omdat haar schoonvader weer gedotterd werd, logisch dat je je dan zorgen maakt ) dusja de middag had ik voor mezelf...

Mijn vriend lag "gewond" op de bank ik heb mijn zoontje op het speelkleed gelegd en ben gaan poetsen hahahah het balkon heb ik gedaan, heeel veeeeel wasjes gedraaid, de slaapkamers laten luchten en poetsen, de wc een grondige schoonmaakbeurt gegeven, de keuken  en de woonkamer gepoetst.. tussendoor nog de hond en verzorging van mijn vriend en mijn zoontje gedaan en toen nog naar de winkel ik had echt geen zin om te koken dus we aten maaltijdsalade en mijn zoontje had wel vers eten uit de vriezer wat ik al eerder had gemaakt.

Toen heb ik nog eens een lekkere lange douche genomen en toen plofte ik ook op de bank en hebben we criminal minds gekeken.

Vorig jaar was eigenlijk voor mijn gevoel mijn eerste moederdag aangezien ik toen hoogzwanger was....  mijn vriend vond van niet en zei toen volgend jaar als die ukkepuk eruit is krijg je een mega mamadag! ( ik heb toen wel vaderdag voor hem gevierd met een ontbijt en kleinigheidje en hij hoefde de hele dag niks tedoen ) Tja dat was dus nu maar nu werd het weer niet zoals we eigenlijk wilde aangezien mijn vriend nu in de kreukels ligt..  hij zegt nu dat hij zijn vaderdag dit jaar wilt opgeven om dan mamadag te vieren maar dat wil ik niet... hij bedoelt het wel lief en goed maarja dat voelt niet echt. Dusja ik wacht wel tot volgend jaar ;-)

Mijn schoonmoeder wil nu woensdag langskomen voor moederdag ze belde zondagavond alweer op om te zeggen dat ze zich weer wat beter voelde gelukkig.

Hoe is bij jouw moederdag gevierd?

Xxx

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je