{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn eerste blog....toch stiekem best spannend!!

Afbeelding blog 'Mijn eerste blog....toch stiekem best spannend!!'

Okay, ook ik spring maar op deze blogtrein en ga mijn belevenissen als moeder met jullie delen.

Vind het eigelijk super spannend, want "waarom zou iemand daarop zitten te wachten?" "Mijn belevenissen als moeder zijn nou ook weer niet zo speciaal en spannend!" En nu denken jullie vast allemaal en waarom doe je het dan toch?! Omdat ik het heerlijk vind om al jullie blogs te lezen. Daarnaast hoeft er niet altijd iets speciaals of spannends te zijn. Soms is het gewoon heerlijk om even een kijkje te hebben in iemands leven. En te lezen hoe anderen het doen of met bepaalde dingen omgaan.

En juist doordat ik jullie dat kijkje ga geven in ons leven, is het ook weer spannend! Vooral met al die verschillende meningen en uitingen (ook wel de moedermaffia van tegenwoordig genoemd? ?). Ik vind juist dat we als moeders allemaal ons best doen op onze eigen manier en elkaar moeten steunen. En niet moeten afkraken, roddelen of stomme opmerkingen geven, zoals je soms ziet. Wees lief, want iedere ouder wil het beste voor zijn kind, elk kind is anders en heeft andere behoeftes, steun elkaar met liefde. En ben je het ergens niet mee eens of zou jij het anders doen, prima doe je eigen ding, en als je niet leuk of lief kan reageren, reageer dan niet! En nu moet ik zeggen dat ik het zelf hier op mamaplaats gelukkig nog niet ben tegen gekomen, maar vaak genoeg op andere plekken. Dat wou ik even gezegd hebben en moest me toch van het hart. Gelijk duidelijk hoe ik erin sta, leef en laat leven en bemoei niet met andermans leven. Iedereen doet zijn best, geef liefde, en zorg dat jij de reden bent dat iemand vandaag moest (glim)lachen!

Nu ook maar even mezelf een beetje voorstellen. Ik ben moeder van een dochter van net 1 jaar. Het afgelopen jaar is mijn leven totaal veranderd in vele opzichten (zal ik in andere blogs verder op in gaan). Niet alles had ik van tevoren misschien zo in gedachten maar toch ben ik blij met alles en hoe mijn leven nu is. En elke dag weer geniet ik volop van ons prachtige meisje. Ik ga gewoon lekker schrijven hier wanneer er iets in me op komt en als jullie vragen hebben stel ze gerust. Ook zal ik af en toe even terug kijken op het afgelopen jaar! Hopelijk lezen jullie met plezier!! En laat me ook weten wat jullie interessant vinden om te lezen.

XXX.....be kind ?!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je