{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn eerste blog ooit

Nog 2 weken en dan begint het werkende leven weer voor mij... ben ik daar blij mee of juist niet...

Afbeelding blog 'Mijn eerste blog ooit' Achtergrond blur afbeelding

Het aftellen naar mijn eerste werkdag is begonnen. Nu mag ik niet klagen want ik heb een half jaar verlof gehad, waarvan 4 maanden na de geboorte van mijn zoontje. Ik weet nog even niet of ik blij ben dat ik weer 'mag' gaan werken. Ik ben er wel van overtuigd dat het goed is dat ik weer even 'ik' word. De afgelopen maanden heb ik aardig in de mamarol geleefd wat super was!

Maar nu is wel het moment aangebroken dat ik weer meetel als 'ik' en niet als 'mama'. Ik heb wel zin om wat te gaan doen. Maar helemaal geen zin in de baan waar ik naar terug moet. Nog een paar dagen om toch te proberen het positieve erin te vinden dat ik weer kan/mag gaan werken. Het feit dat ik werk heb, is er al één...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je