{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn eerste blog; even voorstellen #mamavan2

Afbeelding blog 'Mijn eerste blog; even voorstellen #mamavan2' Achtergrond blur afbeelding

Mijn eerste blog...  Daar ga ik dan! 

Mijn eerste blog met als doel, mijzelf even voor te stellen.

Mijn naam is Eline en sinds 2017 kan ik de achternaam van mijn partner gebruiken, namelijk Westra. Ik zeg partner en niet man omdat ik toch nog hoop dat wij ooit het geregistreerd partnerschap omzetten naar een huwelijk en ik die droomjurk een dag lang aankan! Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; ik droom inmiddels al jaren over deze bijzondere dag maar wij hebben deze keuze bewust gemaakt. Daar zal ik in mijn volgende blogs meer over vertellen.. Want vriendlief word gek van het gezeur om een bruiloft.......

ik ben 28 jaar en ben inmiddels bijna 14 jaar samen met mijn partner. Sinds juni 2017 zijn wij  trotse ouders van onze eerste zoon; Stado Hendrik Westra. In januari 2020 kwam daar onze tweede lieve zoon bij; Faas Frederik Westra.

Sinds november 2019 ben ik thuisblijfmoeder en voorheen werkte ik op een recreatieterrein met erg veel plezier. Nu geniet ik van de jongens thuis maar wil ik ook graag iets voor mijzelf.... Vandaar de gedachtes om te gaan bloggen. 


In de loop van de tijd wil ik jullie meenemen in mijn dagelijkse leven maar ook terug naar het verleden en vertellen overmijn zwangerschappen en bevallingen. 

Ik zal het erg leuk vinden om met andere mensen/moeders in contact te komen om verhalen en bevindingen met elkaar te delen en ook mijn blogs als uitlaatklep te gebruiken. 

Vandaag op 16 oktober 2020 start ik daar voor het eerst mee door mijzelf voor te stellen. 

Jullie horen mij snel weer! 

ElineWestra🌺

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je