{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn eerste blog, even voorstellen...

​Hi Mamaplaats mama's, ik ben Sophie en werk op de redactie van Mamaplaats.

Afbeelding blog 'Mijn eerste blog, even voorstellen...'

Tijdens mijn studie communicatie ben ik als stagiair bij dit mooie blogplatform terecht gekomen en guess what... Ik wilde niet meer weg!

Snel 'even' afgestudeerd en meteen aan de slag als content beheerder op de redactie. Perfect!


Mijn taken lopen uiteen, het meest richt ik me op visuele uitingen, en het schrijven van teksten. Samen met Ziffra en Marion vormen we een gezellig maar gestructureerd team.

Met veel plezier monitor ik elke dag de gebeurtenissen op Mamaplaats en op de Mamaplaats Facebook. Jullie schrijven super mooie blogs, recht uit het hart. Respect!

Graag vertel ik ook wat over mijzelf zodat jullie een beeld hebben van wie Sophie van de redactie nu eigenlijk is.

Daar komt 'ie: ik ben 25 jaar oud en woon in het prachtige 's-Hertogenbosch samen met Coen. Voordat (en tijdens) ik startte met mijn studie Communicatie werkte ik in de horeca als bediening- en barmeisje.

Ook heb ik veel gebokst, maar dat heb ik nu omgeruild voor bootcamp. Samen met een vriendinnetje train ik voor het uitlopen van een halve marathon. Het is me al eens gelukt maar ik ben nog niet tevreden over de snelheid (snelwandel tempo haha)...

Tot blogs, Ciao!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je