Snap
  • Mama

Mijn Eerste Blog....

Een aantal weken geleden ben ik begonnen met bloggen, maar ik durfde ze niet te posten. Nu ga ik de stap wagen, Lees hier mijn eerste blog!

Soms betrap ik mezelf erop dat ik aan het praten tegen niemand. Nou ja, in mijn gedachten heb ik heel veel luisteraars of praat ik zelfs tegen de minister-president. Artsen, familieleden, vrienden, mijn echtgenoot, mijn zoon, presentatoren van televisieprogramma’s. Er is zoveel wat ik ze te vertellen heb zonder dat ze het horen.

Vandaag ben ik dus begonnen met die gedachten op te schrijven en –wie weet- te delen. Ik praat trouwens meestal in de auto, onder de douche of als ik aan het poetsen ben. Dan heb ik namelijk het minste afleiding. Ik ben dus benieuwd hoe dat gaat achter de computer. Momenteel staat mijn zoon bijvoorbeeld te jammeren aan mijn been.

Dan stop ik dus weer even met typen, terwijl het praten gewoon door zou gaan. Nu heb ik mijn lieven zoon dus even aan tafel gezet met 8 potloden die hij door de keuken kan gaan gooien en een kleurplaatje om te verkreukelen, maar ach, hij is nogmaar 15 maanden.

Mijn blogs zullen gaan over mijzelf en over mijn leven. Hoewel ik soms ook wel dingen op mijn hart heb die ik graag met de wereld zou willen delen, over vrijheid of veiligheid. Wellicht dat die dingen ook nog langskomen.

Om te eindigen geef ik nog wat feiten over mezelf. Ik hoop dat je mij vanzelf leert kennen door mijn blogs heen!

Naam: Gitta 
Leeftijd: 25
Geloof: christen
Woonplaats: regio Eindhoven
Geboren in: Zeeland
Werk: gastouder-aan-huis
Gezin: mijn geliefde echtgenoot en mijn allerliefste zoon

8 jaar geleden

Leuk!! Wil wel meer van jou lezen