{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn eerste blog

Zo daar is weer een nieuwe mama die graag een blog bij wil gaan houden. En dit keer ben ik het!

Afbeelding blog 'Mijn eerste blog'
Zo daar is weer een nieuwe mama die graag een blog bij wil gaan houden. En dit keer ben ik het! Mijn naam is Annabel, ik ben 28 jaar en sinds vorig jaar April de mama van Lotte. Ik werk als pedagoog bij gezinnen thuis, dit doe ik parttime en dat bevalt me prima. Ik woon samen met de vader van mijn dochter met wie ik alweer 9 jaar samen ben. Zoals mijn gebruikersnaam misschien al wel doet vermoeden ben ik groot fan van Disney. Mijn kleine meisje heeft dan ook een hoop Disney spullen. Buitenom Disney vind ik het heerlijk om te lezen of lekker een film te kijken. Maar het allerleukste op dit moment vind ik mama zijn! Het is elke ochtend weer een feestje om wakker te worden en naar haar kamertje te lopen. Zodra ze je ziet krijg je een grote glimlach en begint ze meteen tegen je te kletsen. Als iemand mij een jaar geleden zou hebben gezegd dat ik het zo leuk zou vinden om mama te zijn dan had ik ze raar aangekeken. Ja ik wilde heel graag mama worden en het leek me fantastisch maar mijn fantasieën over het moederschap komen niet overeen met hoe het in werkelijkheid is: Namelijk veel leuker! Nou ik geloof dat dit het wel was zo voor mijn eerste blog!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je