Snap
  • Mama

Mijn droom....werken en thuis blijven :-)

Ik ben ga graag naar mijn werk, maar ik blijf ook graag thuis bij mijn zoontje. Mijn droom is dan ook....

Soms droom ik van de ideale combinatie tussen mijn werk en mijn gezin. Een weekje thuis, een weekje werken, een weekje thuis en dan weer een weekje werken. Lijkt mij helemaal top. Maar helaas zo werkt dat niet in het onderwijs, 

Ik vind het heerlijk om voor de klas te staan. Mijn kleuters zijn zo leuk en je kan zoveel met ze. Elk thema verzin ik de gekste dingen die we kunnen doen. Het lab in mijn klas vinden ze geweldig en ook de professor, die af en toe door mijn klas loopt, is een hit. ik zou ze niet willen missen. En dat geldt ook voor de ouders. Wanneer ik hulp nodig heb voor activiteiten en/of spullen nodig heb voor mijn themahoek, staan de ouders altijd paraat. Ze verzamelen de leukste spullen voor mij die ik mag gebruiken in de klas en denken ook mee. En dan hebben we ook nog mijn collega's. Die zorgen er ook voor dat ik het naar mijn zin heb.

Thuis vind ik het heerlijk om met mijn ventje te spelen. Samen dingen ontdekken, puzzeltjes maken, boekjes en veel met zijn auto's spelen! Ook trekken we er regelmatig op uit. Zo hebben wij een abonnement op Blijdorp en heb ik een strippenkaart op het zwembad. Ook de kinderenboerderij wordt vaak bezocht. We hebben een heerlijke tijd en genieten van elkaar aanwezigheid en de dingen om ons geen. Hoe lekker zou het zijn om dit elke dag te kunnen?

Dus je ziet het... ik kan geen keuze maken... werken of thuis blijven of allebei? Misschien kan ik om en om, maar helaas dat gaat niet lukken, dus blijf ik dromen. :-)

Vind ik het erg zoals het nu is? Nee hoor, maat dromen mag. :-) En ik droom graag verder. Misschien iets waarbij ik én les kan geven én met mijn zoontje kan spelen.... zoals ik al zeg... dromen mag.

Wat is jouw droomsituatie? Is dat haalbaar?

8 jaar geleden

Idd blijven dromen!

8 jaar geleden

Wat zou dat heerlijk zijn. Thuis en dan nog je werk doen die je graag doet. Ook ik blijf dromen....

8 jaar geleden

hihi, dat zal ik zeker doen!

8 jaar geleden

Blijf vooral zo dromen, maar blijf ook de juf van mijn kind :-)