{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn droom komt steeds dichterbij

Mijn droom komt steeds dichterbij, maar ik moet nog even geduld hebben.

Afbeelding blog 'Mijn droom komt steeds dichterbij'

Mijn droom komt steeds dichterbij, maar ik moet nog even geduld hebben. Ik heb zoveel leuke plannen en ideeën waar ik super enthousiast over ben, maar ik heb nu nog geen tijd. Maar ooit gaat deze tijd er komen. Ooit komt er een moment dat ik mijn eigen onderneming heb, dat ik niet meer voor een baas hoef te werken en dat ik alle tijd heb om mijn plannen en ideeën voor mijn onderneming uit te voeren. Een mens mag dromen toch? En hoe hoger het doel, hoe beter het resultaat. Daar ben ik van overtuigd!

Ik heb het al eens een keer geprobeerd, het opzetten van een eigen onderneming. Ik had een prachtige webshop in babykleding en babyartikelen. Ik had alleen helemaal geen verstand van webshops, marketing, inkoop en alles wat er nog meer bij komt kijken. Niet zo gek dus dat ik na anderhalf jaar moest stoppen met mijn webshop en weer volop in een betaalde baan aan de slag moest. Maar toch heb ik absoluut geen spijt! Ik heb er namelijk wel ontzettend veel van geleerd en ik leer nog steeds. Want ondanks dat ik ben gestopt met mijn webshop, ben ik nooit gestopt met mij verdiepen in alles rondom het ondernemen op het internet. En dat is ook precies wat ik de komende jaren wil gaan doen. Niet met een eigen webshop, alhoewel ik die mogelijkheid in de toekomst niet uitsluit, maar op een hele andere manier. Ik heb ontzettend veel leuke ideeën. Echter omdat ik nu vier volle dagen aan het werk ben, heb ik nu erg weinig tijd om een en ander uit te werken en op te zetten. Ik probeer her en der 's avonds aan mijn ondernemingsplan te werken en op mijn vrije dagen lukt het af en toe ook nog wel een uurtje. Maar hoe graag ik mijn dromen ook waar wil maken, het mag natuurlijk nooit ten koste gaan van mijn gezin! En daar waak ik ook zeker voor. Op mijn vrije dagen maak ik ook zeker tijd voor mijn zoontje door bijv. met hem te knutselen, filmpjes te kijken en samen te eten. Heerlijk vind ik dat, daar kan ik echt van genieten, van mijn lieve kleine mannetje.

Maar kleine mannetjes worden groot, mijn zoontje is inmiddels bijna vier en gaat na de zomervakantie naar school. Mijn zoontje verheugd zich er enorm op! Ikzelf vind het allemaal nog een beetje dubbel, aan de ene kant besef ik dat hij steeds minder mijn kleine mannetje zal zijn, maar aan de andere kant heb ik dan iets meer ruimte voor het uitwerken en opzetten van mijn eigen bedrijf. Hoe dan ook, het zal voor ons allebei echt het begin van een nieuw tijdperk zijn.

"You will get there when you are meant get there and not one moment sooner...so relax, breathe, and be patient"

Kom jij ook tijd tekort? En als je meer tijd had, waar zou jij deze dan aan besteden?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je