{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn doel voor september: beginnen met hardlopen

Na mijn zwangerschap heb ik nooit meer aan sport gedaan en dat is te zien. Dat is de reden dat ik een nieuw doel heb ik mijn leven.

Afbeelding blog 'Mijn doel voor september: beginnen met hardlopen'

Al een tijdje geleden dat ik mijzelf een doel stelde. Al heb ik natuurlijk al wel een doel en dat is afvallen. Omdat alleen minder eten en meer wandelen en fietsen wat ik nu doe, naar mijn mening niet echt genoeg is wil ik graag mijzelf nog een doel stellen: beginnen met hardlopen.

Ik begon er al mee

Ja, ik was eigenlijk al begonnen. Eén keer ben ik gaan hardlopen. Dat was net voordat het zo warm werd. En toen had ik meteen een reden om niet meer te gaan. Mezelf voorgenomen om meteen na de warmte wel weer te gaan, alleen dat deed ik dus niet. Ook had ik pijn in mijn heup. Daarmee ben ik niet naar de huisarts gegaan, ik ben bang dat de huisarts mij meer rust voorschrijft, en dat wil ik niet. De laatste 2 weken heb ik geen pijn meer gehad in mijn heup dus ik heb echt goede hoop dat het niet meer terugkomt.

Dus ga ik er nu echt tegenaan

Nu ik dat hier zo schrijf vind ik dat ik mijzelf wel echt moet bewijzen tegenover mijn lezers en het ook echt moet doen. Zo zijn jullie eigenlijk mijn stok achter de deur :). Ik kan het nu niet meer maken om het niet te doen. Ik wil het echt graag doen. Hier in Tilburg is het komende zondag ‘de 10 miles’ een hardloopwedstrijd door de straten. Je kunt kiezen 10 km te lopen of de 10 miles. Ik roep al jaren dat ik daar weleens aan mee wil doen. En als je niet traint kun je natuurlijk nooit mee doen.

Langzaam opbouwen

Omdat ik totaal niet getraind ben zal ik het op moeten bouwen en daarvoor heb ik een app op mijn telefoon. Ik zal 20 minuten moeten lopen, hardlopen en stevig wandelen afwisselen met één dag rust er tussen. Nou als je dat zo leest is het makkelijk te doen toch? Dus ik ga er voor en ga vanavond beginnen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je