{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn dochters geven mij de kracht

Door mijn dochters volg ik mijn droom

Afbeelding blog 'Mijn dochters geven mij de kracht' Achtergrond blur afbeelding

Mijn dochters geven mij de kracht

Mijn naam is Gea van Aken en ik ben onlangs voor mezelf begonnen als sollicitatiecoach.

Een stukje over mezelf:

Ik ben moeder van twee dochters, mijn oudste dochter Jasmijn is twee jaar en mijn jongste dochter Charlotte is vier maanden. Ik wil graag alles uit mijn leven halen wat er in zit. Ik wil dit ook aan mijn dochters meegeven. Het is natuurlijk belangrijk dat ik dit dan zelf ook doe. Ik heb met mijn man over het idee gesproken om voor mezelf te gaan beginnen. Eerst heb ik een aantal mensen uit mijn omgeving geholpen met hun brief of hun cv. Daarna heb ik een aantal mensen een sollicitatietraining gegeven en dat is goed gegaan. Mijn buurvrouw heb ik ook geholpen en zij heeft er een baan aan overgehouden, dus heel tof allemaal.

Mijn passie is is om mensen te begeleiden, te motiveren en te ondersteunen in het zoeken en vinden van een passende baan en/of opleiding. Mijn visie is om dit op een persoonlijke, betrokken manier te doen met aandacht voor de werkzoekenden. Mijn levensinstelling is inderdaad ‘volg je droom, doe de dingen die je gelukkig maken’.

Als sollicitatiecoach probeer ik mezelf hiermee te onderscheiden van anderen.

2014 wordt mijn jaar omdat ik mezelf verder op de kaart wil gaan zetten. Ik wil graag naamsbekendheid gaan opbouwen. Verder wil ik graag mensen gaan begeleiden en ik hoop dat veel mensen een passende baan gaan vinden die passen bij hun talenten in een omgeving waar ze gelukkig van worden. We zijn nu volop bezig met de website, het nieuwe logo is af. In 2014 wil ik mijn website helemaal afronden. Ook wil ik opdrachtgevers gaan vinden die passen bij mijn visie en mijn levensinstelling waar ik sollicitatietrainingen kan geven. En ik zoek opdrachtgevers waar ik mensen kan coachen. Verder heb ik een heleboel ideeën om van 2014 een super jaar te gaan maken. Ideeën zijn onder andere trainingen te gaan geven voor jongeren, vrouwen, herintreders en ouderen. Wellicht gecombineerd met kledingadvies zodat ze goed gekleed op gesprek gaan. Verder probeer ik vooral vanuit mijn gevoel te werken en samen met de persoon te kijken wat hij/zij wil in haar leven en in haar werk en daarin ook creatief te zijn. Als je werkt vanuit je gevoel kun je veel voor anderen en voor jezelf betekenen. Je maakt jezelf en de ander gelukkig en je werkt aan de droom van een ander en je werkt aan je eigen droom.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je