Snap
  • Mama
  • Hartafwijking

Mijn dochter heeft een pacemaker

4 jaar geleden

Wat een spannende tijd voor jullie! Met die optie moesten wij toen ook rekening houden, had ik toen maar geweten wat ik nu weet! De meeste hartblokken worden veroorzaakt door een antistof bij de moeder. Die antistoffen houden idd verband met reuma, maar je hoeft er helemaal geen reuma voor te hebben. Ik heb deze antistoffen idd ook. Heel veel succes de komende tijd. Mocht je vragen hebben, laat het me weten. Dan probeer ik ze te beantwoorden :)

4 jaar geleden

Wat een prachtige blog. Ik ben momenteel 22 weken zwanger van een meisje met een hart blok en vocht om het hart, ook na een heel goede 20 weken echo bij toeval achter gekomen. Op dit moment moeten we helaas nog rekening houden met de optie dat de kleine meid het ook niet zou kunnen halen. Het AMC doet nu allerlei onderzoek naar de oorzaak en vermoed een verband met reuma. Hebben jullie hier ook ervaring mee? De artsen zijn nog volop bezig dus ik weet alle medische termen nog niet zo goed maar ik haal er heel veel steun uit dat er meerdere kindjes zo te lezen het gered hebben en het prima doen met een pacemaker.

5 jaar geleden

Ik heb je destijds gemaild maar is nooit aangekomen denk ik.. Ik zou wel nog steeds graag toegevoegd willen worden als dat mogelijk is :). Ik ben op Facebook te vinden onder de naam Noortje Kuijpers-Abels.

5 jaar geleden

Ik heb je een bericht gestuurd via Facebook!