{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn bos,bomen waszolder

de eeuwig durende was

Afbeelding blog 'Mijn bos,bomen waszolder'

Tussen kinderen naar school, werk, zwemles, sport, zelf sporten en vrije tijd zit in ieder huishouden: het Huishouden.
Nu kookt mijn man iedere dag dus daar heb ik geen omkijken naar. Daarnaast doen we het huishouden samen op ding na. Hij kookt dus de was is voor mij. Daar heb ik dan ook een hele zolder voor dus je zou denken geen probleem. Wel dus, in ieder geval voor mij wel.
Mijn zolder is een chaos van manden met ongevouwen en ongestreken was. Het komt menig maal voor dat ik in de ochtend die manden aan het doorzoeken ben naar net dat shirtje en die broek die mijn zoon aan wil. Om van dezelfde sokken nog maar te zwijgen want ik weet het zeker, sokkenmonsters bestaan. Alleen heeft die van ons nog nooit een lekkere gevonden dat ie ze alletwee op at. Daarnaast groeien kinderen ontzettend hard (vandaag komt er voor de oudste weer een Zalando pakket met de volgende maat) en ook de te kleine kleren liggen nog gewoon tussen de rest. Het wassen en drogen is dus geen probleem. Maar het opruimen...
Daarbij komt ook nog dat mijn kinderen nogal eens in bed plassen en dan ipv mama roepen (in de eeste instantie erg fijn) hun dekbed erop leggen en het andere deel over zich heen trekken. Daar zijn ze nog klein genoeg voor. Gevolg, ik was me een breuk aan dekbedden. En in de droger duurt het meer dan 3 uur voor ze droog zijn (en geen plek om ze op te hangen) dus vertraagd dit het hele proces weer. En zo zie ik door de was de zolder niet meer en zie er als een berg tegenop om het aan te pakken want dit gaat al sinds april (nieuw werk) zo en kan echt niet langer. Hebben meer dames dit soort problemen met bepaalde delen van het huishouden?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #was

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je