{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn baby is bang, ik daardoor ook!!!

Afbeelding blog 'Mijn baby is bang, ik daardoor ook!!!'

Mijn baby van 8,5 maanden oud heeft nachtmerries, althans ik denk dat 't dat is.
Ik kan er de klok op zetten om 11 uur begint het met een ijzingwekkende schreeuw vanuit haar kamertje en dan huilen,ontroostbaar tot ze rustig bij ons op de kamer even van haar flesje water heeft gedronken, maar dan wilt ze niet meer slapen. Zo gaat het vaak tot 3 keer toe iedere nacht al 2 weken. Iedere keer als ze in mijn armen in slaap is gevallen en ik leg haar terug in bedje komen de tranen.
Ik kan haar moeilijk in bed leggen en laten huilen en dan om de 5min troosten en dan weer weg gaan. Druist volledig tegen mijn gevoel in. Ze heeft het ook alleen 's nachts. We hebben een lief nachtlampje neergezet, maar geen verandering. Overdag slaapt ze echt als een roos.
Ze heeft dit nog nooit gehad, ze liet wel eens van haar horen als ze haar speen kwijt was, maar dit is volledig anders. Ik maak me echt zorgen, ik wil niet dat ze bang in haar slaap is of angst voelt.
Iemand zei tegen me je baby kan geen nachtmerries hebben, t is gewoon een sprongetje waar ze door moet, maar waarom schreeuw mijn moeder gevoel soms net zo hard als mijn lieve kleine meid... helppp.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je