{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn allereerste blog

Afbeelding blog 'Mijn allereerste blog' Achtergrond blur afbeelding

Hallo allemaal,

Dit is dan mijn allereerste blogje! Mijn naam is Shannon. Trotse mama van Zoë. 

Ze wordt 28 april a.s. alweer 1 jaar! Wat gaat zo'n jaar toch hard. De bevalling lijkt voor mij nog als de dag als gisteren.. Wel heel bijzonder om te zien wat je kindje wel niet leert in dat eerste jaar. Het zijn die kleine dingetjes waar je dan al zo trots op ben als ouder zijnde. Zoë is eigenlijk een heel makkelijk en sociaal meisje. En gelukkig is tot nu toe ook alles  goed gegaan met haar. 'Even afkloppen'.

Zelf heb ik in dat kleine jaartje al een heleboel meegemaakt.. Mijn baan waar ik zo gek op was verloren. Vriendinnen die ik heb zien komen en gaan. Alleen maar omdat ze geen raad weten hoe ze tegen je moeten doen omdat je nu mama bent. Normaal gesproken zou ik al heel zielig gaan doen en mijzelf binnensluiten. Voor alles weglopen. Maar juist omdat ik nu dat mooie kleine meisje heb, maakt het me zoveel sterker. Dat is onbeschrijflijk wat dat eigenlijk wel niet met je doet.  Want dankzij haar wil ik nieuwe dingen bereiken. Wil ik weer verder gaan leren. Heb ik het gevoel dat ik alles weer aan kan!

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je