Snap
  • Mama

Mijn 75ste blog!!!!!

Ja, hier is hij... mijn 75ste blog. :-) Waar zal ik die over laten gaan?

Nu ik er zo bij nadenk vind ik 75 best veel. 75 keer bloggen. 75 verhalen. 75 keer jullie vermoeien met mijn mening. 75 keer foto's en plaatjes van van alles. pff...

Tijdens die 75 keer heb ik hele leuke mam's leren "kennen". Ja, kennen tussen aanhalingstekens, want kennen we elkaar echt? Ik probeer zoveel mogelijk blogs te lezen en te reageren, want dat vind ik zelf ook leuk. En het schrijven doe ik tussendoor. Tijdens een pauze, na school, op een vrije dag... wanneer ik even tijd heb kijk ik op mamaplaats.

Vooral die reacties vind ik erg fijn. Zoveel lieve en leuke reacties. Soms zitten er pittig tussen, maar daar vraag ik dan ook om wanneer ik een pittig onderwerp aan snij. Ik vind het leuk om te zien dat mijn blogs worden gelezen en gewaardeerd. Dat vindt ieder mens.

Nog 25 te gaan en dan ben ik bij de 100. Ga ik dat dit jaar nog halen? Nog 37 dagen te gaan totdat 2016. Dat betekent dat ik 12 dagen niet hoef te bloggen... pfff. Ik ga mijn best doen.... zou super zijn als ik dit voor oud en nieuw haal.

Voorlopig blijf ik lekker door schrijven over mijn kleuters, mijn ventje en alles wat ik beleef. Blijven jullie dan je mening geven?

Liefs Joyce

8 jaar geleden

Ja precies! En dan krijg ik zo'n mooi boek. :-)

8 jaar geleden

Ben een tijdje 'uit de lucht' geweest door omstandigheden maar alsnog: gefeliciteerd en ik heb er alle vertrouwen in dat je die 100 nog wel gaat redden! Zou leuk zijn om op 31 december de 100ste te posten!

8 jaar geleden

En al geteld?

8 jaar geleden

Dank je wel!! :-)