Snap
  • Mama
  • Nieuws

Mijn 1e blog, de bucketlist.

In mijn eerste blog, schrijf ik dus maar ook over mijn eerste blog. tja je moet ergens mee beginnen ;).

De laatste tijd hoor ik weer overal het woordje bucketlist voorbij komen.

veel mensen kennen het wel, en een hoop mensen hebben ook echt een lijstje van dingen die ze nog willen doen in hun leven.

voor hun dood of gewoon wat wil ik doen en bereiken in mijn leven?
naarmate de tijd voorbij gaat kun je misschien dingen afstrepen of aanpassen, je verwachtingen en ideeën veranderen immers  ook naarmate de tijd verstrijkt

nu heb ik niet echt een bucketlist, maar er zijn toch wel een paar dingen die ik nog een keer wilde doen of proberen.

zo ook een blog schrijven en vond dat ik er dan toch maar een keer aan moest beginnen.

met 2 kleine jongens die je steeds weer kunnen verassen, laten lachen, huilen, laten huilen van het lachen, zweten, rennen, kruipen, steeds weer de meest gekke, grappige, verschrikkelijke, vervelende en meest lieve dingen doen en zeggen denk en hoop ik genoeg stof te hebben om over te bloggen.

ik hoop dan ook dat jullie met veel plezier mijn blogs zullen lezen en dat dit dan een geslaagd puntje op mijn bucketlist word :).

9 jaar geleden

Hoi Sanne, bedankt voor je berichtje. ik ben gelijk eerst maar even je blog gaan lezen voor ik je zou antwoorden :). wat toevallig dat we inderdaad allebei beginnen met een bucket list is zo'n klein dingetje dan toch best belangrijk in ons leven, we laten er immers best belangrijke keuze's in afwegen. en wat spannend nu dat je gaat beginnen aan je eigen gezinnetje, wel jammer om te lezen dat je begin ook echt zo spannend is gezien de medische kant. maar desondanks zou ik zeggen geniet van ieder klein dingetje, bedje uitzoeken, lakentjes, knuffeltjes, sokjes... 9 maanden zijn zo voorbij! ;) ik hoop dat het allemaal goed verloopt voor jou en je man en dat jullie snel kunnen genieten van zo'n klein hummeltje in jullie leven. liefs Nadieh.

Hoi Noddey, Ik dacht dat ik mijn eigen blog voorbij zag komen, haha! Ik heb exact hetzelfde plaatje vorige week ook gepost inclusief blog over een bucketlist. Misschien voor jou ook leuk om te lezen? :) Groetjes, Sanne