{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn 1e avondje zonder baby...

Vanavond mijn 1e avondje uit sinds de geboorte van mijn zoontje. Hoe zal ik dat gaan ervaren.

Afbeelding blog 'Mijn 1e avondje zonder baby... '

Vanmiddag om 3 uur ben ik begonnen met mezelf te douchen , aan te kleden , op te maken en me haar leuk te doen.

Pfff... mijn man vond dat ik gek was om nu al te beginnen.  Gelukkig heb ik het wel gedaan , want de kleine man voelde het waarschijnlijk aan. Hij wou aandacht van mama. Heel veel aandacht. En deze mama knuffeld nou eenmaal graag met der kleine man , wat resulteerde dat ik om kwart voor 6 pas klaar was. Oeps.... om 6 uur zouden we hem bij mijn vriendin brengen. Zij had aangeboden om op te passen. Een avondje oppassen? Graag! Maar niet logeren , dat kan ik nog niet. Ach alles komt helemaal goed! Tis een vrolijk kereltje! Nu op naar het restaurant ! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je