Snap
  • Mama

Mijn 100ste blog... good bye 2015!

Daar is hij dan... mij 100ste blog! Een terugblik op 2015! En vooruit kijken naar 2016!

Wat is de tijd snel gegaan. Ik kan me nog zo herinneren waar ik vorig jaar was. Oud en nieuw hebben we tien in center pars gevierd. Echt een aanrader.

2015 begon met het plannen van de eerste verjaardag van mijn mannetje. Mijn stoere ventje die je overal mee naar toe kan nemen. Die het heerlijk vindt om in the picture te staan en daarom het helemaal niet erg vond dat zijn verjaardag goes werkt gevierd.

Helaas begon het jaar ook met weinig slaap. Ons mannetje kreeg tandjes, de waterpokken, was vaak ziek en niet lekker. Het gevolg.... we sliepen soms maar twee uurtjes per nacht. Hoe ik dat ooit heb overleefd. ..

2015 was het ook jaar dat we gingen verbouwen. Na drie jaar was ons huis nog niet verkocht. Mensen willen niet vier hoog wonen zonder lift. Dus hebben we de vliering verbouwd. Een hele etage erbij met 3 kamers en een badkamer. Het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost. 5 weken niet in huis gewoond en daarna 3 maanden gekampeerd in eigen huis op de grond.  Maar we zijn er. Nog een paar kleine dingetjes.

In augustus gevraagd door mamaplaats om themablogster te worden en fanatiek gaan bloggen. Ik heb er echt een nieuwe hobby bij. Heerlijk om al die blogs te schrijven en de reacties te lezen. Ook vind ik het leuk om jullie blogs te lezen en daarop te reageren. En nieuwe mama vriendinnen gemaakt. Ik hoop echt dat we elkaar in 2016 gaan ontmoeten! 

En nu is het bijna 2016. Het jaar waarin mijn mannetje 2 wordt en ik 5 jaar ben getrouwd met de allerliefste. :-)

En ook mijn ouders en schoonouders bereiken mooie jaren met hun trouwen. 35 en 40. En dat moet gevierd worden. Beide kanten vieren feest en met beide kanten gaan we een weekend weg. Het belooft weer een mooi jaar te worden.

2016... ik ben er klaar voor!

X

8 jaar geleden

haha ja dat is echt toeval, maar wel super leuk!

8 jaar geleden

Nog gefeliciteerd met je 100e! Snel gedaan ;) Wat leuk trouwens dat jullie jubileum jaren steeds in het zelfde jaar zijn :)

8 jaar geleden

Dank je wel en jij ook een fijne jaarwisseling!

8 jaar geleden

Gefeliciteerd met je 100e blog!! Fijne jaarwisseling!