{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijlpalen

Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen...

Afbeelding blog 'Mijlpalen' Achtergrond blur afbeelding

Wat ik tot dusver heb geleerd van het hebben van een kindje is dat het een opeenstapeling is van mijlpalen. Het begint al in de eerste periode met een eerste badje, een eerste flesje, eerste keer gericht kijken etc. Met Abel zijn vroeggeboorte kwamen daar een paar mijlpalen bij. Namelijk ieder infuus welke eraf mocht was een feestje, van de cpap af, van de flow af, kleertjes aan (maatje 38), verhuizing naar een ander ziekenhuis etc.

Nu thuis weer een hoop mijlpalen... Het volgen van de muziekmobiel, het grijpen naar knuffels en sinds kort houdt hij dingen ook stevig vast en brengt hij ze naar zijn mond. De laatste weken is hij ook heel druk met zijn benen, dus ik ben benieuwd naar het moment dat hij ineens op z'n zij ligt.

Maar er liggen 2 mijlpalen in het verschiet. Aanstaande maandag is onze mooie man 6 maanden oud.

En vrijdag 30 augustus is hij net zo lang buiten de buik als dat hij erin gezeten heeft.

25 weken en 6 dagen hebben wij ons wonder dan al bij ons en wat doet hij alles knap. Iedere mijlpaal volgen wij met bewondering. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je