Snap
  • Mama

Mijlpaaltjeeee

​Ik blog nu al best een tijdje en ik vind het nog steeds super leuk.

Wat helemaal leuk is, is dat je hier op mamaplaats ook mijlpaal beloningen kunt krijgen. En nu heb ik mijn 3e mijlpaal gehaald. Ik zit nu op 60+ blogs. Whaaa! Ja, echt waar! Je zou denken, het moet toch is een keer uit zijn met de pret. Hoeveel maakt een mens nou mee? Nouuu, misschien niet zo heel veel. Maar ik ben iemand die eigenlijk nooit uitgepraat is. Ik heb altijd wel iets te vertellen. 

Maar mijlpaal dus. Ik heb nu een super schattig bedeltje gekregen, met mom erop. Ik ben helaas (stoute Dewi) mijn 1e mijlpaal sleutelhanger kwijtgeraakt, dus zal mijn bedeltje ergens anders aan gaan hangen. Ook krijg ik straks een usb met daar mijn blogs op. Hoe leuk?! 

Ik ben begonnen met het schrijven, omdat ik voor mijzelf en mijn kindje (wist toen nog niet dat het een meisje was) alles wilde verzamelen. Alle avonturen en nieuwe en leuke dingen. Hoe deden we dat toen. En hoe hebben wij de weg naar hier ervaren? Hoe hebben wij dat pad bewandeld? 

Ik wil dat mijn dochter later mijn blogs krijgt en leest. En dat zij ziet/leest hoe geliefd zij was voordat ze er was. En toch kan ervaren hoe het allemaal is geweest ook al was zij er niet bij. Een stukje geschiedenis, onze geschiedenis. Hoe mooi is dat! En mijn beloningen voor mijn mijlpalen zijn natuurlijk hartstikke leuk! Een blijk van waardering. Een extra steuntje. Gewoon leuk! En een extra zetje om door te gaan, want nog 38 en ik ben bij het boek! Ons 'geschiedenis' boek.
Dan is het niet alleen meer een droom of een idee. Dan staan daar, mijn blogs, op papier!

8 jaar geleden

Ja ik vergeet heel veel dingen die ik ook leuk vind om te bewaren op te schrijven. En dat vind ik het heel erg jammer, maar ik probeer de leuke, grote dingen te 'bewaren' zodat wij dit voor later nog hebben :)

8 jaar geleden

Jazeker! Vind het zo leuk zoiets mee te kunnen geven aan Jaé-Lynn straks :)

8 jaar geleden

Ja, dat hoop ik wel~xx

8 jaar geleden

Dank je!! :D