{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijlpaal!

Volgende maand vieren we de eerste verjaardag van Dean. Wat een mijlpaal! Moeders is al druk bezig met alle voorbereidingen treffen.

Afbeelding blog 'Mijlpaal!' Achtergrond blur afbeelding

De verjaardag slinger is besteld en al in huis, de uitnodigingen zijn uitgezocht, zijn verlanglijstje krijgt vorm en het thema van de taart is bedacht. Uiteraard krijgt de kleine man hier weinig van mee, maar voor mama is het allemaal even belangrijk. Het is ten slotte zijn eerste feestje! Hij zal zeker bedolven worden onder ontzettend veel aandacht van al zijn oma’s, opa’s, tantes, ooms en overgroot oma’s en opa.

Nu moet er nog een traktatie verzonnen worden, dat uit een verantwoord tussendoortje moet bestaan, leuk is voor een baby, maar ook voor een 2 jarige. Lastig op een crèche trakteren! Zijn er nog leuke ideeën?

Bizar hoe snel zo'n jaar voorbij gaat. Precies een jaar geleden ging mijn verlof in. Ik kan mijn gevoel op mijn eerste verlofdag nog helemaal voor de geest halen. Zittend op een bankje in de tuin, genieten van de eerste zonnestralen van 2013, met nog heel veel vrije dagen voor me, zonder iets te moeten. Heerlijk!

Hoe hebben andere moeders zo’n eerste verjaardag aangepakt? Groots of juist nog klein omdat de kleine er toch nog geen weet van heeft? Een hele dag of een gedeelte van een dag? Ben erg benieuwd naar ervaringen of goede tips!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je