{{ message.message }}
{{ button.text }}

Migraine

Ik heb al jaren last van migraine. Soms gaat het een tijdje goed en heb ik er een aantal maanden geen last van en soms lig ik twee keer in een week plat. Soms lees ik wel eens op Facebook dat vrienden schrijven "ga weg migraine", nou geloof me als je echt last hebt van een migraine aanval dan is het laatste wat je wil naar een computer schermpje kijken. Dan zorg je dat je de beste pijnstillers hebt ingenomen en dat je slaapkamer geblindeerd is en er een emmer naast je bed staat en dan nog zou je soms wensen dat je (even..) dood was :D

Afbeelding blog 'Migraine'
Ik heb al jaren last van migraine. Soms gaat het een tijdje goed en heb ik er een aantal maanden geen last van en soms lig ik twee keer in een week plat. Soms lees ik wel eens op Facebook dat vrienden schrijven "ga weg migraine", nou geloof me als je echt last hebt van een migraine aanval dan is het laatste wat je wil naar een computer schermpje kijken. Dan zorg je dat je de beste pijnstillers hebt ingenomen en dat je slaapkamer geblindeerd is en er een emmer naast je bed staat en dan nog zou je soms wensen dat je (even..) dood was :D Ik kan me de laatste keer dat ik het had nog heel goed herinneren, het was april 2011. Ik wist net dat ik zwanger was van onze dochter. Ik voelde het opkomen, mijn nek werd stijf en ik vreesde al het ergste. Probleem was natuurlijk dat ik die medicatie die redelijk hielp niet mocht innemen. Ik heb mijn man de verloskundige laten bellen om te vragen of echt niet iets was dat ik in mocht nemen, maar nee het advies was 'uitzieken'. En dat heb ik gedaan, wat een ellende. Een bevalling was er niets bij vergeleken ;-). Gelukkig was het na ruim anderhalve dag over en heb ik er de verdere zwangerschap geen last meer van gehad. Maar het gekke is, onze dochter is nu 1 jaar oud en april 2011 is alweer bijna 2 jaar geleden en in al die tijd heb ik geen migraine aanval meer gehad! Typisch, niet? Van mij mag het weg blijven, ik mis het helemaal niet!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je