{{ message.message }}
{{ button.text }}

Metime of partnertime?

Even een paar uurtjes voor mijzelf en mijn partner

Afbeelding blog 'Metime of partnertime?'

Even er tussen uit, ook al is het maar een paar uurtjes. Voor het eerst in 3 jaar tijd gaan mijn man en ik er even samen tussen uit. Onze zoon begint nu door te krijgen wat cadeautjes zijn en ow wat is het leuk als hij wat mag kiezen. Maar dat we het daarna willen verstoppen, omdat het eigenlijk een cadeau is begrijpt hij dus niet.

Wij gaan dus even de stad in, om cadeaus te kopen voor zijn verjaardag, sinterklaas en misschien vinden we ook nog wel wat voor kerst, ondanks dat hij dan al van familie heel veel krijgt natuurlijk. Daarbij maak we er direct maar gebruik van om samen met ons tweetjes uit eten te gaan.

Lekker slenteren door de stad en niet steeds achter je zoon aan te hoeven rennen. Even niet te bemoeien met het door moeten eten of op moeten schieten. Even niet afruimen en alles gewoon de boel de boel laten. Heerlijk, wat verheugen wij ons er op. Ook al is het maar een paar uur.

Onze zoon verheugd zich er al enorm op om samen met opa en oma patatjes te gaan eten. Super leuk dat we dan dus beide een middag/avond plezier hebben. Heerlijk om te zien en daarnaast ook super fijn om op deze manier weg te kunnen.

Hij blij, Wij blij..

Het enige probleem, nou ja probleem, waar gaan wij eten? Drie gezusters? News café? Ribhouse Bronco? Ach misschien is dat het 'probleem' van dan wel...

Groetjes,
      Mama van Hilko

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je