{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verplicht moeten werken.

Verplicht moeten werken.

Afbeelding blog 'Verplicht moeten werken.'

Onze dochter is 5,5 maand oud. Toen ik zwanger was werd mijn contract niet verlengd met het gevolg dat ik nu zonder werk zit. Vind ik helemaal niet erg! Ik kan nu lekker genieten van mijn prachtige dochter...

Nu komt het volgende.. Met het maandloon van mijn man kunnen we net niet rondkomen in de maand. De enigste oplossing is dat ik nu verplicht moet gaan werken. Met pijn in mijn hart word ik er elke dag aan herinnerd.

Het is mijn grootste droom om kinderen te krijgen en full time huismoeder te worden.. Helaas mag dit niet in vervulling gaan.. Met tranen in mijn ogen denk ik eraan dat ze straks misschien niet het eerste woordje bij mij zal zeggen.. Dat ze haar eerste stapjes maakt zonder mij.. En zo kan ik eindeloos doorgaan..

Als ze later naar school gaat heb ik hier helemaal geen problemen mee.. Je hebt ze maar zo kort bij je.. Ik wil daar graag optimaal van kunnen genieten..

Stom rot geld ook.. Ik weet dat geld absoluut niet gelukkig maakt, maar het maakt veel dingen wel makkelijker.. Nu maar hopen op een winnend lot, maar ook die droom zal geen werkelijkheid worden..

Hebben meer moeders hier moeite mee? Gaan jullie voor de ontspanning werken of zijn jullie ook verplicht om te gaan werken?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je