{{ message.message }}
{{ button.text }}

Met Landal zit je altijd goed... toch?

Met de kinderen bezoeken we elk jaar wel een park van Landal, gewoonweg omdat we het fijn vinden dat er altijd genoeg te doen is voor hen en het vertrouwd voelt.

Afbeelding blog 'Met Landal zit je altijd goed... toch? '

Een weekendje Miggelenberg, een midweek Coldenhove, een week Orveltermarke of Hellendoornse berg: we zijn fan van Landal. Jullie misschien ook?

Ik vind het persoonlijk echt genieten als ik in zo'n huisje kom en we onze spullen in de kast zetten (of we even uit een tas leven) en we vervolgens zo'n park doorwandelen op zoek naar speelgelegenheden (m.n. de hoppepude!), de Smulgaard (snackbar), het zwembad met - uiteraard- kinderbad en de fietsverhuur om te zien of er goede skelters staan om te huren. Op een of andere manier heeft Landal voor mij naam en ik krijg sterk de indruk dat ze hun goede naam hoog willen houden. Dat merkte ik ook toen we na de vakantie wederom een enquete via de mail kregen toegestuurd waar je al je evt. grieven en pluimen in kwijt kunt. Wel ben ik altijd erg benieuwd wat er met al die enquetes gebeurd. Natuurlijk zien we zelf altijd plussen en minnen, maar de plussen overheersen o.i. sterk.

Ditmaal was het technisch onderhoud aan ons huisje wat minder, daarentegen was het recreatieteam superenthousiast en erg aardig tegen onze kinderen en genoten we enorm van het prachtige weer in onze 'achtertuin' (lees: ruimte om het huisje). Een vorige keer wisten de mensen van fun&entertainment zelfs na één dag de namen van onze kinderen nog. Onze dochter was toen gebeten door een geit in de dierenweide waar je mee mocht helpen met voeren. Nou had die geit haar ineens te pakken genomen en was ontsmetting / pleister nodig. Niet dat het madam deerde, want met een pleister om haar vinger stapte ze weer rustig op diezelfde geiten af. Had ik als klein kind nooit gedaan, volgens mij was ik dan meteen genezen van het voeren van geiten, maar mijn dochter heeft nog andere genen in zich blijkbaar ;-).

En elke dag die volgde kwam er wel iemand van het personeel naar ons toe om te vragen aan onze dochter hoe het met haar vingertje was. En tja, Bollo he. De übermascotte van Landal. Dat is toch wel een trekpleister voor onze kinderen. Gaat Bollo los op het Vliegerlied, wordt er voorgelezen met hem of zit hij in de knutselschuur, dan willen ze daar toch wel graag bij zijn! Zo kan ik nog wel even doorgaan met onze - vooral positieve - ervaringen met Landal. Maar ik ben ook erg benieuwd naar andere ervaringen. Zijn jullie ook Landal-gangers? Welk park was echt de moeite waard? Zijn er ook dingen die tegenvielen? Ik ben benieuwd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je