{{ message.message }}
{{ button.text }}

Met een Baby naar Disney!

Nee je kind herinnert het zich niet meer als het al heel jong naar Disney gaat, maar geloof mij maar genieten doen ze zeker!

Afbeelding blog 'Met een Baby naar Disney!'
Die vraag word mij echt regelmatig gesteld, laat ik voorop stellen dat ik een groot Disney fan ben en wij het heerlijk vinden om daar een weekendje door te brengen. Ik en mijn vriend hebben een heus abonnement op Disneyland Parijs, leek ons leuker dan de efteling en dat is het ook! Maar goed dan wordt je mama en tja als je mama bent staan er blijkbaar twee dingen voorop: 1. Je moet je nu volwassen gedragen dus zelf mag je Disney niks meer aan vinden 2. Je wacht minstens tot je kind 4 jaar is voor je ze voor het eerst meeneemt naar Disneyland Parijs want anders hebben ze er toch niks aan! Nou laten we met puntje 1 beginnen, het enige wat ik daar op kan zeggen "zucht". Ja ik ben mama en ja natuurlijk maakt je dat in één klap een stuk volwassener je hebt immers een klein mensje dat van jou afhankelijk is. Maar nee ik vind niet dat ik daardoor ook maar geen Disney films meer mag kijken of het net zo leuk vind om Mickey Mouse in het echt te zien. Zoals Walt Disney zelf ooit heeft gezegd:

“You're dead if you aim only for kids. Adults are only kids grown up, anyway.”

Nou ik zou het zelf niet beter kunnen zeggen en zo af en toe ben ik weer even lekker een kind en droom ik weg bij de meest bijzondere verhalen. 2. Nee je kind herinnert het zich niet meer als het al heel jong naar Disney gaat, maar geloof mij maar genieten doen ze zeker! Neem nou onze laatste Disney reis in Februari. De kleine meid was 10 maanden oud en we gingen eten met de karakters. Nou en of dat onze kleine meid genoten heeft van alle aandacht van de figuurtjes. Vooral Mickey Mouse vond ze helemaal geweldig. Ze riep hem zelfs terug met kreetjes elke keer dat hij wegliep van haar tafel. En dan nog het feit dat je er als ouder helemaal enorm van geniet. Mijn kleine meid heeft haar oogjes uitgekeken, gelachen en veel interactie gehad met de figuurtjes. Papa en mama hebben genoten van de kleine, haar lachjes, haar kreetjes en haar lieve snoetje als ze met open mond aan het rondkijken was. Om een lang verhaal kort te maken: Ja ik neem mijn baby mee naar Disneyland Parijs want er is niets magischer dan je kind zien te genieten al zal ze het zich niet herinneren!  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je