Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Met een Baby naar Disney!

Nee je kind herinnert het zich niet meer als het al heel jong naar Disney gaat, maar geloof mij maar genieten doen ze zeker!

Die vraag word mij echt regelmatig gesteld, laat ik voorop stellen dat ik een groot Disney fan ben en wij het heerlijk vinden om daar een weekendje door te brengen. Ik en mijn vriend hebben een heus abonnement op Disneyland Parijs, leek ons leuker dan de efteling en dat is het ook!

Maar goed dan wordt je mama en tja als je mama bent staan er blijkbaar twee dingen voorop:

  1. Je moet je nu volwassen gedragen dus zelf mag je Disney niks meer aan vinden

  2. Je wacht minstens tot je kind 4 jaar is voor je ze voor het eerst meeneemt naar Disneyland Parijs want anders hebben ze er toch niks aan!

Nou laten we met puntje 1 beginnen, het enige wat ik daar op kan zeggen "zucht". Ja ik ben mama en ja natuurlijk maakt je dat in één klap een stuk volwassener je hebt immers een klein mensje dat van jou afhankelijk is. Maar nee ik vind niet dat ik daardoor ook maar geen Disney films meer mag kijken of het net zo leuk vind om Mickey Mouse in het echt te zien. Zoals Walt Disney zelf ooit heeft gezegd:

“You're dead if you aim only for kids. Adults are only kids grown up, anyway.”

Nou ik zou het zelf niet beter kunnen zeggen en zo af en toe ben ik weer even lekker een kind en droom ik weg bij de meest bijzondere verhalen.
  1. Nee je kind herinnert het zich niet meer als het al heel jong naar Disney gaat, maar geloof mij maar genieten doen ze zeker! Neem nou onze laatste Disney reis in Februari. De kleine meid was 10 maanden oud en we gingen eten met de karakters. Nou en of dat onze kleine meid genoten heeft van alle aandacht van de figuurtjes. Vooral Mickey Mouse vond ze helemaal geweldig. Ze riep hem zelfs terug met kreetjes elke keer dat hij wegliep van haar tafel. En dan nog het feit dat je er als ouder helemaal enorm van geniet. Mijn kleine meid heeft haar oogjes uitgekeken, gelachen en veel interactie gehad met de figuurtjes. Papa en mama hebben genoten van de kleine, haar lachjes, haar kreetjes en haar lieve snoetje als ze met open mond aan het rondkijken was.

Om een lang verhaal kort te maken: Ja ik neem mijn baby mee naar Disneyland Parijs want er is niets magischer dan je kind zien te genieten al zal ze het zich niet herinneren!

 

6 jaar geleden

Ik snap je helemaal! Toen mijn zoon 10m maanden oud was zijn we lekker een week naar Walt Disney World in Orlando geweest. En dat was fantastisch! Ik hoef geen dingen te laten omdat ik moeder ben geworden. Je mag zelf ook plezier hebben.

8 jaar geleden

Wij zijn ondertussen ook geweest en ons meisje was toen 6 maand oud! Inderdaad ze herinneren het zich niet maar hebben wel de leukste pret met de figuren en sommige attracties.... Hier vond ons meisje alles super! En alles geweldig, en we zijn drie daagjes geweest toen het in de zomer een beetje te warm zelf was! Maar ja je bent daar dan en kan je ook niets aan doen... Wij zijn in het heetst van de dag naar het hotel geweest om ook nog lekker te zwemmen :-) Ons meisje mocht al in vele attracties en dat vonden we zelf ook geweldig! Van de babyswitch hebben we ook gebruikt gemaakt, en het is zo handig om ook eens een grote attractie te doen en je partner of vriend niet weer moet gaan aanschuiven :D ik zou zeggen als Disney fan gewoon doen! Je gaat er veel plezier beleven! Je hebt ook speciale plaatsen in het park voor het verversen of borstvoeding te geven waar het ook lekker rustig is :-)

10 jaar geleden

ik vind het helemaal geweldig dat je naar disneyland bent geweest met je kleintje :) Ik wil er ook graag een dagje naartoe met ons kleine meisje! Ze is nu nog maar een maand oud dus wil het graag in de zom er doen... Ik las dat ze ook soms mee in sommige attracties mogen? Zijn jullie bv met jullie kleintje in dumbo geweest enzo? Groetjes van nog een andere disney fan!

11 jaar geleden

Ja daar willen wij ook nog een keertje heen! Maar daarvoor hebben wij wel besloten te wachten tot ze wat ouder is omdat het voor ons misschien ook maar 1 keer haalbaar is. Maar Disneyland Parijs gaan we regelmatig heen, leuk om te lezen dat ik niet de enige disney fan ben haha