{{ message.message }}
{{ button.text }}

Merry Christmas

Bedrijfsvideo opgenomen voor Kerst

Afbeelding blog 'Merry Christmas '

Een aantal weken geleden werd ik benaderd door een collega of ik samen met mijn gezin mee wilde doen aan een kerst filmpje voor het bedrijf Logicx Mobiliteit BV, waar ik inmiddels al zo'n 7,5 jaar werk. Dit vonden wij meteen super leuk en we zeiden volmondig JA! Nuchter zoals we zijn dachten we, we zien wel hoe het gaat en of het een leuk filmpje wordt.

Toen het eindelijk zover was, hebben we ons allemaal op ons mooist aangekleed en het huis in de kerstsfeer gebracht, Sint moest immers nog komen, maar om alvast de kerststemming in huis te halen, kan ons niet vroeg genoeg. Normaal gesproken moet de Sint bij ons thuis wel eerst vertrokken zijn naar Spanje, maar dat terzijde. Uitzonderingen zijn er om gemaakt te worden. En dit was wel een hele leuke uitzondering.

Liam was er helemaal vol van. Hij ging eindelijk een filmpje opnemen voor YouTube! Hij wil niets liever dan vloggen en alles delen met mensen. Is dit wellicht een eerste stap?

Wat een spektakel, de filmploeg kwam aan, een collega die alles had geregeld tot in de puntjes en een collega die de kerstman speelde(alles uiteraard op veilige afstand, met covid in ons achterhoofd).  We gingen beginnen! Papa kwam gelukkig net op tijd thuis en kon zo ook mee doen in het kerstfilmpje.

De eetkamer tafel werd omgetoverd tot een sfeervol kantoor, zodat ik mijn scene kon opnemen. Ik zal het verhaal even kort vertellen: ik werk voor een dochteronderneming van de ANWB genaamd Logicx en wij regelen o.a. het vervangendvervoer voor gestrande mensen, transport van de uitgevallen voertuig en nog veel meer... De kerstman was gestrand met alle kerstcadeautjes, aan mij om deze melding aan te nemen en er voor te zorgen dat de Kerstman z.s.m. werd voorzien van een vervangauto zodat de kerstman zijn weg kon vervolgen. Want ondertussen waren de kids met hun papa de kerstboom aan het versieren en geduldig aan het wachten op de kerstcadeautjes, die lieten natuurlijk wat op zich wachten omdat de kerstman pech had gekregen. En mama was ondertussen nog aan het werk(wel fijn dat de kerstboom werd opgetuigd, hoeft mama dat een keer niet te doen, in the pocket!).

Het was ontzettend leuk om te zien, hoe ontspannen Liam was. Liam was vooral toen hij erg klein was, verlegen en keek de kat uit de boom net zolang tot hij zich op zijn gemak voelde. En nu met (vreemde) cameramannen en camera's op zijn gezicht leek het alsof hij zich helemaal thuis voelde. Als een echte acteur deed hij wat hij "moest" doen. Zijn zusje Faya vond het wat spannender allemaal, maar ze heeft het alsnog geweldig gedaan. Zelfs onze lieve Franse Bulldog deed mee in het filmpje, hij maakt tenslotte ook deel uit van ons gezin.

Uiteindelijk was de kerstman daar en lagen de cadeautjes na geduldig wachten onder de boom, mama was klaar met werken en kwam beneden om samen met de kids alle cadeautjes uit te pakken.

Ben je na mijn verhaal nieuwsgierig geworden naar het filmpje?

Kijk even op mijn Instagram mamavan.liamenfaya

https://www.instagram.com/p/CJI0XudlcfG/

Wij gaan nagenieten van ons avontuur. En zijn ontzettend blij dat wij dit filmpje hebben mogen maken en hebben een hele leuke herinnering op beeld voor later.


Fijne kerstdagen iedereen!

En tot de volgende blog.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je