{{ message.message }}
{{ button.text }}

Meisje van 9 jaar bevallen

Meisje van 9 jaar bevallen GUADALAJARA - Een 9-jarig meisje uit Mexico is bevallen van een dochter. De piepjonge moeder was pas 8 jaar toen ze zwanger raakte.Het baby'tje kwam op 27 januari ter wereld en woog een schamele 2,5 kilo. Moeder en dochter maken het naar omstandigheden goed.Vader van het kindje is een 17-jarige jongen. Volgens de moeder van het 9-jarige meisje heeft hij de benen genomen nadat hij erachter kwam dat hij haar had bezwangerd.De autoriteiten zijn naar hem op zoek. Volgens de openbare aanklager van de staat Jalisco, waar het meisje woont, begrijpt zij nauwelijks wat haar is overkomen. Justitie beschouwt de zaak dan ook als een verkrachting of een geval van seksueel van misbruik van een minderjarige. Vorig jaar beviel een 10-jarig meisje uit Colombia nog van een baby.

Afbeelding blog 'Meisje van 9 jaar bevallen' Achtergrond blur afbeelding
Lieve mama's, Onderstaand artikel ''meisje van 9 jaar bevallen' las ik net op de website van de Telegraaf en ik kreeg meteen een rotgevoel en tranen in mijn ogen. Als je zelf moeder bent, raken deze dingen je nog eens extra hard in je hart. AFSCHUWELIJK!!! Mijn oudste is 6 jaar en het idee dat ik over 3 jaar oma zou kunnen zijn...om van te walgen. Nu is het niet in Nederland, maar toch...zo`n onschuldig, jong Mexicaans meisje dat helemaal niet lijkt te begrijpen wat haar is overkomen. Te zielig voor woorden. Ik hoop echt dat het meisje en de baby liefdevol worden opgevangen door de omgeving en dat de jongen gauw gepakt en gestraft wordt.

Meisje van 9 jaar bevallen

GUADALAJARA - Een meisje van 9 jaar bevallen uit Mexico heeft een dochter gekregen. De piepjonge moeder was pas 8 jaar toen ze zwanger raakte.Het baby'tje kwam op 27 januari ter wereld en woog een schamele 2,5 kilo. Moeder en dochter maken het naar omstandigheden goed.Vader van het kindje is een 17-jarige jongen. Volgens de moeder van het 9-jarige meisje heeft hij de benen genomen nadat hij erachter kwam dat hij haar had bezwangerd.De autoriteiten zijn naar hem op zoek. Volgens de openbare aanklager van de staat Jalisco, waar het meisje woont, begrijpt zij nauwelijks wat haar is overkomen. Justitie beschouwt de zaak dan ook als een verkrachting of een geval van seksueel van misbruik van een minderjarige. Vorig jaar beviel een 10-jarig meisje uit Colombia nog van een baby.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je