{{ message.message }}
{{ button.text }}

Meeting Noord-Holland

Ik volg het voorbeeld van Nahsuusje en maak een blog aan voor het organiseren van een meeting met alle mama's uit noord Holland.

Afbeelding blog 'Meeting Noord-Holland' Achtergrond blur afbeelding
Ik volg het voorbeeld van Nahsuusje en maak een blog aan voor het organiseren van een meeting met alle mama's uit noord Holland. Ik woon zelf in Zandvoort en ik weet in deze omgeving heel veel leuke dingen om te doen dus we kunnen zelf zien wat leuk is om te doen. Wie week heb je zelf ook nog een leuk idee. Alles is welkom Het zal leuk zijn als we elkaar kunnen ontmoeten ergens in de zomer als het wat minder koud is. Nu is het natuurlijk zo dat ik die 200 tekens moet vol krijgen dus hier wat ideeën van mij:
  • Dagje strand (voor de handliggend)
  • Naar de geiten boerderij in Amsterdam
  • Linneaushof (super leuk)
  • Appelsplukken in een boomgaard
Oke ik geef toe het is niet zo'n hele lange lijst nog maar er zijn zeker nog veel meer leuke dingen om te doen hier in de regio. Dus mama's geef je allemaal massaal op en we maken er een leuke dag van. Met man en kinderen :D En toen kwam ik niet aan de 200 woorden en ben ik eigenlijk klaar met mijn blog maar moet ik toch nog wat woorden gebruiken om hem online te kunnen zetten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je