Snap
  • Mama
  • #tweeling
  • #tweelingmama
  • familyof4
  • mixedfamily

Meet the family

Hallo allemaal!

Ik ben nieuw hier en pas gestart met bloggen. Ik twijfelde al een tijdje over een eigen blog. Ik hou wel van het kort en krachtig op Instagram. Toen Mamaplaats me vroeg om voor hun te bloggen, heb ik toch de knoop doorgehakt en wil ik het proberen. Hopelijk lezen jullie mee!

Het lijkt het me alvast een goed idee om mezelf en mijn gezinnetje voor te stellen. Ik ben Jolien, 28 jaar, logopediste en vrouw van Marchelino. Die leerde ik kennen op stage in Suriname. Daar ben ik dan 3,5 jaar blijven plakken. Ondertussen ben ik twee keer getrouwd (met dezelfde natuurlijk), één keertje officieel in Suriname en één keertje met een prachtige ceremonie op het strand in Zeeland. Tussen die twee trouwfeesten in, hebben we afgezien (daar later meer over), maar hadden we ook de allermooiste dag uit ons hele leven: de geboorte van onze zoontjes Jomar en Willis. 

We wonen nu twee jaar in België en al sinds november 2018 in ons eigen huisje. Onze jongens zijn ook geen baby's meer, maar al flinke peuters van 19 maanden. En dan even heel melig, maar zo waar: onze handen vol met die twee, maar ons hart nog veel voller! Echt dubbel de liefde! Hoe ons leventje er nu aan toegaat en hoe we alles beleefden tijdens onze zwangerschap en het laatste anderhalf jaar, lees je binnenkort hier...

4 jaar geleden

Dankjewel! Wij jullie ook

4 jaar geleden

Wat leuk!!! Ik ga jullie van alle kanten in de gaten houden!! Super! Veel schrijfplezier!!❤