{{ message.message }}
{{ button.text }}

Meer mamma's dol op koken?!

Ben jij ook zo gek op koken?

Afbeelding blog 'Meer mamma's dol op koken?!'

Sinds ik bewust thuis ben bij mijn kleine man, ben ik meer gaan experimenteren met koken. Voorheen was ik er al dol op en had ik in de weekenden meer tijd om uitgebreid aan de slag te gaan. Leuke hapjes met bladerdeeg, uitgebreide salades, hapjes met vlees; I love it!

Na de geboorte van mijn zoontje was ik al blij als ik IETS op tafel had, het is natuurlijk nogal hectisch zo'n pasgeboren baby haha. Toen hij eenmaal vast voedsel kon eten, begon ik ook al druk met experimenteren, samen met mijn Avent Babycook ;-). Toen hij 5 maanden was, at hij al gepureerde pompoen en dergelijke.

Maar nu hij inmiddels 2 jaar is, gaat het koken natuurlijk makkelijker. Hij kan zichzelf wel vermaken als mamma in de keuken staat en als het enigszins kan, helpt hij. Ook vind ik het leuk om hartige dingen te bakken, zoals taarten, cupcakes en koekjes. Ik heb allemaal vormpjes en dan mag de kleine man naast me staan bij het aanrecht, op een krukje en helpt met koekjes uitsteken en op de bakplaat leggen. Zo leuk om te doen!

Tegenwoordig koop ik veel de aanbiedingen en dus veel seizoensgroente, ik wil altijd zoveel mogelijk vers koken. Maar mijn zootje is nu een de ' ik ben 2 en ik zeg neeeee-fase' en vindt niet alles meer lekker. Meer moeders die hier bewust mee bezig zijn? Enne, lekkere recepten zijn altijd welkom!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je