{{ message.message }}
{{ button.text }}

Me-time voor mama

Tijd voor jezelf of in moderne termen me-time is af en toe gewoon nodig om weer lekker in je vel te zitten. Lees hier meer >>

Afbeelding blog 'Me-time voor mama'

Soms moet je als moeder echt even die batterij opladen. Anders is het alleen nog maar moe, moe en nog eens moe, met als resultaat een heel wat minder geduldige moeder. Tijd voor jezelf of in moderne termen me-time is af en toe gewoon nodig om weer lekker in je vel te zitten.

Had ik voorheen niet heel veel tijd voor mezelf, nu lijkt er een nieuwe wereld voor mij te zijn open gegaan. Sinds deze week zit ook de jongste op school met als resultaat heel wat extra me-time. Sowieso gaat het boodschappen doen en het poetsen nu een stuk sneller, maar ik heb ook weer tijd om uitgebreid een boek te lezen of om af en toe nog even terug naar bed te gaan na een slechte nacht. Vanzelfsprekend mis ik de gezelligheid van mijn kleine meisje , maar stiekem is deze extra me-time ook wel heel lekker.

Maanden geleden heb ik via het tijdschrift Fabulous Mama een bon voor de schoonheidsspecialiste gewonnen en ik besloot meteen om deze bon te bewaren tot mijn jongste naar school zou gaan. Dat heb ik gedaan! Vandaag was het dan zover: ik werd verwend met een gezichtsbehandeling van 90 minuten inclusief massage en het verven van mijn wenkbrauwen en wimpers. Wat een luxe en wat een verwennerij! Mijn huid voelt zo zacht als die van een baby en je ziet bijna niet meer dat ik aanstaande dinsdag al weer een jaartje ouder word. (hihi )

Me-time: neem jij af en toe de tijd voor jezelf en wat doe je dan?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je